3. juli 2014

En god, gammel slager!

Ja, jeg vet. Denne musikkvideoen: I'm reading a book av Julian Smith er utrolig gammel, men den er fremdeles like herlig. Den er utrolig beskrivende!Mange fine scener i denne musikkvideoen. Min favorittscene er bibliotekdelen:) Hva er din favorittscene i videoen og kjenner du deg igjen i teksten? Blir du irritert hvis du blir fortstyrret i lesingen?

Jeg blir ikke det. Ikke voldsomt irritert, men kanskje litt?

Det skal mye til for å forstyrre meg i en bok for da er jeg i min egen verden, og merker lite til det rundt meg, da. Hvordan er det med dere? Blir dere lett distrahert eller må man nesten ta fra deg boka for å få din oppmerksomhet?

8 kommentarer:

 1. Mye gammelt som er herlig. Som denne videoen! Ansiktet hans er fantastisk..:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ikke sant? Jeg tenkte akkurat det samme da jeg så ham. Mimikken hans er ubetalelig:)

   Slett
 2. Jeg skjønner at jeg trenger å kjøpe høyttalere til den nye pc-en min! Men tror jeg fikk med poenget, og jeg har det slik. Dvs, jeg blir irritert når jeg sitter med nesen i en bok og folk rundt meg skal fortelle om trivielle ting, det er akkurat som om de ikke kan forstå at jeg faktisk er midt oppe i noe. Man gjør det ikke hvis noen ser fotballkamp eller en film på tv, men en bok...det er vel ikke så nøye. Det har ergret meg, men jeg unngår situasjoner som kan ergre meg og sitter ikke i sofaen med en bok når resten av familien ser tv :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Blir ikke overdrevent irritert, men kanskje litt? Er flinkere til å koble ut når jeg leser bøker enn når jeg gjør noe annet. Fordelen med å bo alene er at jeg kan lese uavbrutt:)

   Slett
  2. Ofte er jeg så fordypet i bøkene at folk må si ting flere ganger til meg for at jeg skal reagere, men nettopp derfor synes jeg at de bør akseptere at det er slik. At man ikke forstyrrer folk i avislesingen for eksempel er jo common sense og når jeg slanger meg i sofaen før de andre er oppe...oh lykke :)

   Slett
  3. Haha, sånn er det til meg også. Hvis noen snakker til meg mens jeg leser. Da er jeg helt fjern. Den første gangen de sier noe har jeg ikke hørt noe, men omsider tar jeg informasjonen til meg hvis jeg blir snakket til under lesingen. Det er ikke bestandig det går opp for meg hva de sier, men etter hvert gjør jeg det:) Tar litt tid å komme "til seg selv" når man leser og noen andre prøver å kontakte meg:)

   Slett
  4. Heh, ja jeg tror mange tenker det er merkelig, at vi leser bøker bare fordi det er underholdning som er lett å ta tankene bort fra, et tidsfordriv. Jeg har ofte en bok med meg på jobb, men det er ikke alltid jeg får anledning til å lese. Denne uken hadde jeg en seinvakt, og nå i feriemodus var det ingen andre som hadde pause sammen med meg så jeg leste. Da en kollega kom inn på pauserommet for å hente noe utbrøt hun: "Leser du i pausen!?!", litt overrasket. Hehe!

   Slett
  5. Snikleste litt på jobben jeg også,på den tiden jeg hadde jobb. Snikleste ikke da jeg skulle arbeide selvfølgelig, men når det var pauser. Og når det var pauser da jeg ikke ville være sammen med de andre eller var lei av de andre på jobben i pausene, snek jeg meg ofte bort for å snikleste:) Skjønner ikke hva det er med meg. Foretrekker både bøker og dyr fremfor mennesker. Det er vel jeg som aldri har likt folk for å være ærlig, og bøker og dyr forlater deg jo aldri:) Dyrene når de dør selvfølgelig, men de svikter deg ikke:)

   Men det må da være lov til å lese på jobb også når du ikke lar det går utover jobben. Og jeg også bruker å ta med meg bøker overalt. Leste også mye på skolen da jeg var elev/student og hadde med meg bøker der jeg leste i:)

   Slett