30. september 2013

Boktrailer: Nyckeln av Mats Strandberg & Sara B. Elfgren

Da har jeg nettopp sett boktraileren til Nyckeln av Mats Strandberg & Sara B. Elfgren. Den siste i Engelsfors-trilogien. Fantasy for ungdom. Jeg leste de to første bøkene tidligere i år og ble positivt overrasket over dem og venter nå på den tredje og siste boka. Jeg spurte Gyldendal når den norske utgivelsen ville komme ut og de trodde ikke den ville komme ut før mai neste år. Så jeg får bare vente da, som vanlig. Livet består ikke noe av noe annet enn venting likevel. I hvert fall er det slik for min del. Jeg kunne ha lest den originalutgaven. Hadde ikke hatt noe problem med å lese svensk, har lest svenske og danske tekster før, men det er bare så uvant, så jeg får heller vente til den kommer ut på norsk. I mellomtiden får vi se på boktraileren:



Boktrailer



Hvis du vil vite hva jeg syns om de andre bøkene i Engelsfors-trilogien: Sirkelen og Ild kan dere lese hele anmeldelsene ved å trykke på titlene. Jeg har ikke tenkt å oppsummere hva jeg syns om dem til det kjedsommelige i dette innlegget. Så jeg skal spare dere for det:)

2 kommentarer:

  1. Å ja, jeg gleder meg også til avslutningen av denne gode trilogien :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Tror det er mange som gleder seg:) Jeg liker denne ungdomstrilogien så godt fordi det er kreativt plot og mye som skjer. Og det har et voksent språk selv om bøkene er beregnet for ungdom. Så nå er det bare å vente spent på avslutningen:)

      Slett