11. juni 2013

(Boken på vent) Shiver av Maggie Stiefvater


Beathes Bokhylle arrangerer "Boken på vent" hver tirsdag hvor vi skal skrive om bøker som vi venter på skal bli publisert, ønsker oss eller bøker som vi allerede har og som bare venter på å bli lest.

Som i forrige "Boken på vent" har jeg tenkt å fokusere på bok/bøker som jeg skal lese i nærmeste fremtid og som jeg allerede har her i samlingen min. Og en bok jeg har tenkt å lese lenge nå er denne:


 Shiver - Maggie Stiefvater
(Den første boka i The Wolves of Mercy Falls - trilogien)


Dette handlerboka om. (Teksten er hentet fra Goodreads:)

For years, Grace has watched the wolves in the woods behind her house. One yellow-eyed wolf—her wolf—is a chilling presence she can't seem to live without.

Meanwhile, Sam has lived two lives: In winter, the frozen woods, the protection of the pack, and the silent company of a fearless girl. In summer, a few precious months of being human… until the cold makes him shift back again.

Now, Grace meets a yellow-eyed boy whose familiarity takes her breath away. It's her wolf. It has to be. But as winter nears, Sam must fight to stay human—or risk losing himself, and Grace, forever.


Denne har vel stått ulest i hylla i to-tre år nå. Det er ikke helt min type bok. Ja, jeg liker ungdomsbøker, men jeg er litt lei av at nesten hver eneste bok handler om forbudt kjærlighet. At jenta eller gutten, eller begge har en evne som bør holdes hemmelig eller kan skapes til som noe annet: ulv, vampyr, zombie osv ... osv ... Litt oppbrukt. Men skal lese denne likevel en gang i tiden som kommer. Kanskje jeg blir positivt overrasket? Kanskje ikke? We'll see:)

8 kommentarer:

 1. Denne har jeg ikke hørt om, virker interessant. Det blir spennende når du har lest den om den falt i smak.

  SvarSlett
  Svar
  1. Har hørt en del om den, men har vært i tvil ganske lenge nå:)

   Slett
 2. Fikk litt Twilight følelse her....skal se nærmere på den

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg også, derfor er jeg så skeptisk for jeg liker ikke Twilight i det hele tatt.

   Slett
 3. Syntes den hørtes interessant ut, blir spennende å følge med om den faller i smak når tiden har kommet for å lese den:)
  Ønsker deg en fin kveld:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg er like spent selv hvordan utfallet blir:) Ønsker ikke å ha store forventninger for det har en tendens til å ødelegge alt:)

   Håper du har/hatt en fin kveld:)

   Slett
 4. Vel, da blir det spennende å se på hvilken måte du kommer til å blir overrasket :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg er like spent selv:)

   Slett