22. november 2012

Siste fangst (3)

Etter en lang og hektisk dag var det godt å komme hjem og finne to bokpakker i posten. Den ene var stor og fet. Den andre litt mindre. Den store var fra Norske Serier. I de siste årene har jeg kost meg med min første serie fra Norske Serier, nemlig Fossefall. Og det ga meg mersmak å lese litt andre serier fra Norske Serier. Jeg trengte ikke å lete lenge etter en ny serie. Jeg ble veldig nysgjerrig på Nattmannens datter av May Lis Ruus. Jeg abonnerte aldri på Fossefall, dessverre. Men jeg fikk tak i alle bøkene likevel og gleder meg til flere. Men tenkte å signere meg som abonnement til Nattmannens datter. I dag kom pakken og i den var det med de fire første bøkene i serien.

Den andre bokpakken jeg fikk var en jeg bestilte gjennom bokklubben.no: The Perks of being a wallflower av Stephen Chbosky. Den boka har nettopp blitt filmatisert, og mye omtalt av bokelskere gjennom youtube. Den har fått både negative og positive omtaler, mest positive. Det er en oppvekst/high school roman og det er det lenge siden jeg har lest noe av. Og etter å ha sett filmtraileren fikk jeg bare så lyst til å lese boka (boka først, så eventuelt filmen senere).


Så det er mye spennende lesestoff å glede seg over fremover. Synd ikke døgnet har flere timer og skulle ønske jeg var mer våken om ettermiddagene. Våkner jo ikke til før rundt 21 - tiden (B-menneske) slik at jeg fikk lest mer. Men, men, prøver å lese så ofte jeg kan:)

4 kommentarer:

 1. Så utrolig mye spennende.. Jeg har Nattmannens datter, de første bøkene og gleder meg veldig til og komme i gang med de. Aldri sett den traileren før, men den gjorde at jeg bare har enda mere lyst :P

  Perks of being a wallflower har jeg hørt nevnt bra ting om på diverse blogger..
  Gleder meg til og se hva du syns om den.. Sjølv nysgjerrig på den.. Men vet ikke om jeg rekker og lese den før filmen :) Kanskje..

  Kos deg masse med godsakene :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Etter å ha sett Nattmannens datter trailer, ble jeg veldig nysgjerrig og fikk lyst til å abonnere på serien. Som du syns jeg serien virker veldig spennende og gleder meg til å komme i gang:) Og jeg tror heller ikke at jeg kommer til å vente altfor lenge til jeg hiver meg over The pers of bring a wallflower:) det er så lenge siden jeg leste en god oppvekstroman.

   Slett
 2. Spennende. Jeg har også lyst til å lese The Perks of being a wallflower av Stephen Chbosky. Har ikke lest Nattmannenens datter , men virker veldig spennende. Har lyst til å lese den:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, mye å glede seg til her:)

   Slett