17. november 2012

Siste fangst (2)

Det er slett ikke meningen å oppdatere denne spalten så fort. Tenkte det var meningen at jeg skulle gjøre det en gang i uken eller en gang hver fjortende dag, men av og til blir det endringer i planene

Kom hjem i dag til en full postkasse. Grunnen var at det lå ikke bare en bokpakke der, men to. Bøker jeg hadde bestilt gjennom bokklubben.no Det komiske er at jeg har bestilt så mange bøker i det siste at hver gang jeg får en bokpakke i posten så er jeg temmelig usikker på hvilken bok som gjemmer seg inni pappen. Så i dag var det nesten som julaften:)


 (Sorry for dårlig bildekvalitet, men som sagt, mobilen min er fem år gammel. Og det er heller ikke meningen at det skal se ut som om jeg driver med okkultisme/spiritisme:)

Darke Academy(4) Lost spirits - Gabriella Poole
Red Rain - R.L. Stine

Det blir rart, men også gledelig å lese noe av R.L. Stine igjen. Mannen bak den populære bokserien Grøsserne (Goosebumps) på 90-tallet. Det var de bøkene som virkelig fikk meg til å lese. Leste hver eneste bok i den serien. Han har også skrevet flere andre serier som jeg har lest litt av, og dette er hans nyeste roman. Skal bli godt å lese en enkeltstående roman også av ham for en gangs skyld og se hvordan det er. Så jeg gleder meg.

Tidlig i fjor ble jeg heftig og begeistret for Darke Academy - serien. Jeg var fortvilet da det viste seg for at det kun vare bare tre bøker i serien. Jeg var jo så hekta. Begynte jo å bli så godt kjent med konseptet og karakterene. Jeg ville ikke avslutte den verden enda. Og gleden ble stor da forfatteren opplyste om en fjerde bok og den kom ut 1.november i år og den måtte jeg bare ha. Så gleder meg til å lese fortsettelsen. Det er farlig å være avhengig av noe. Enkelte ting vil vi jo ikke at det skal ta slutt. Noen ganger er vi mennesker så rare ... Jaja ... Det var min siste bokhamstring. Prøver å spare til julegaver osv, men det er jo helt håpløst. Det er jo så mange bøker jeg vil lese og som jeg bare må ha i samlingen min.

Ha en fin fredagskveld videre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar