20. juli 2012

Fremtidige favoritter (2)

Det er fredag (ialle fall i følge klokka) og jeg har bare ni fridager igjen:( Ja, ja ... ikke noe å gjøre med det. Tiden går enten vi vil det eller ikke. Men tilbake til fredag. Hver fredag arrangerer Bokelskerinnen Fremtidige favoritter. Det går ut på å skrive et innlegg om bøker man ønsker seg, bøker man allerede har og gleder seg til å lese, bøker man er ekstra spente på osv ... Jeg er ikke så flink til å forklare, men dere skjønner sikkert opplegget? Etterpå er det bare å linke innlegget tilbake til Bokelskerinnen. Der får du også se lister som andre har laget.

Etter å ha kjøpt meg nye, store bokhyller til min nye leilighet og endelig fått innstallert dem, har jeg nå litt bedre oversikt over bøker jeg har. Før hadde jeg de på forskjellige rom og visste nesten aldri hvilke bøker jeg hadde. Nå har jeg de endelig samlet på et sted.

Disse bøkene gleder jeg meg til å ta fatt på som jeg allerede har. Og som jeg har tenkt å gå løs på etter at jeg har lest ferdig med de jeg holder på med nå. Jeg har enda en uke fri og flyttingen begynner så smått å roe seg, så kanskje jeg kan lese enda mer bøker da enn det jeg har gjort tidligere i sommer. Konsentrasjonen har ikke vært helt på topp angående flyttingen, dermed skuffende leseinnsats, så håper det blir bedre i neste uke og fremover.

Uansett, dette er bøker jeg gleder meg til å lese og som jeg forhåpentligvis rekker å lese før ferien er over:Nattmannens datter(1) Frostrosen - May Lis Ruus

En ny romanserie med et lovende plot! Hvorfor jeg virkelig gleder meg til denne boka og resten av serien kan dere lese her istedet for å gjenta meg selv. Kanskje Nattmannens datter blir en fremtidig favorittserie? Det gjenstår å se!What the night knows - Dean Koontz

Siden jeg allerede er i en liten Dean Koontz boble så hvorfor ikke? Har ikke samvittighet til å la den stå ulest i hylla stort lenger! Har en følelse av at det er en skikkelig spennende bok med herlige overnaturligheter!

I og med at jeg ikke er i leiligheten akkurat nå og ikke ser bøkene foran meg, så er det umulig å huske på alle. Men det er i alle fall disse jeg kan komme på akkurat nå;) Jeg har korttidsminne dessverre ... Ikke noe å gjøre med det.

God natt og god helg!

4 kommentarer:

 1. He he, det er merkelig hvor stor oversikt man får når man tar noen grep i bokhylla :-) Jeg "fant" igjen flere bøker, jeg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er utrolig hvor lett det er å glemme hvilke bøker man har. Mange hadde jeg glemt at jeg hadde:) Men spennende å ordne opp i bokhyllene sine da:)

   Slett
 2. Jeg må få lest Dean Kontz snart. Har bøker av ham på både norsk og engelsk, men kommer meg aldri til å begynne selv om jeg tror det er en forfatter jeg vil komme til å like.

  SvarSlett
 3. Hva er det du venter på? Hiv deg over bøkene hans. Du kommer ikke til å angre:)

  SvarSlett