15. mars 2024

Helgelektyre(634)

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse 
A Time to Kill av John Grisham, Rock Paper Scissors av Alice Feeney, Rooms of Wonder av Johanna Basford, Fargerike dyr av ukjent og Historier fra Midnattsmaskeraden av Hanna Karlzon, er fra egen boksamling
 
 


 
Rock Paper Scissors - Alice Feeney

Djevelpakten - Max Seeck

A Time to Kill - John Grisham


I denne uka har formen vært noe hanglete og giddalaus, så det er noen bøker jeg ikke har startet på, og dermed blir det lite oppsummering på grunn av det. Håper det blir slutt på latskapen i helga, for det er ikke tiden det står på.


I natt leste jeg ut denne:


 
Haiene - Øistein Borge
 
Haiene av Øisten Borge. Krim utgitt i 2023.
 
En liten jente forsvinner under en feiring og onkelen hennes blir stemplet som mistenkt. Onkelen hevder han er uskyldig. Omtrent ti år senere blir en jente funnet død, men da med et annet navn. Det er den samme jenta som forsvant for mange år siden, og moren hennes opplever å miste henne på nytt. Det er en ny sak for Bull for å finne ut hva som skjedde med jenta, og hva hun har gjort de siste årene. Dette er den sjette boka i Bogart Bull serien.
 
 
I helga skal jeg begynne på to bøker og lese videre i en: 
 

Rock Paper Scissors av Alice Feeney. Thriller utgitt i 2021.
 
Som nevnt før, liker jeg ikke å skrive så mye om bøker jeg ikke har begynt på. for foretrekker å bli kjent med dem først. Det eneste jeg vet om denne er at den er om et ektepar som vinner en weekendtur. Handlingen er noe isolert og det er vintersesong. Det var nok til at jeg ville lese boka. Har hørt mye om bøkene hennes og dette blir min første av henne.
 

Djevelpakten av Max Seeck. Krim utgitt på norsk i 2023.
 
Bok nummer tre i Jessica Niemi serien. Denne aner jeg ingenting om, men ville lese denne da hans tidligere bøker Heksejakt og Jenta under isen har vært noe mørke, og det er ikke typiske hverdagskrim bøker. Må si jeg likee Heksejakt bedre enn Jenta under isen.
 

A Time to Kill av John Grisham. Advokatthriller utgitt i 1989.
 
Første boka i Jake Brigance trilogien. En ti år gammel jente blir utsatt for noe forferdelig og det er to fulle menn som står bak det hele. Faren til jenta tar hevn, noe som skaper stor uro i samfunnet. Grishams bøker er jo kjent for å ta opp alvorlig samfunnsproblemer. Noe også denne gjør.


Siden sist helg har jeg fargelagt dette:




Motivene er fra denne boka:

 
Rooms of Wonder - Johanna Basford
 
 


Motivene er fra denne boka:


 
Fargerike dyr - navnløs/ukjent
 
 

 
 
Motivene fra denne boka:

 
Historier fra Midnattsmaskeraden - Hanna Karlzon
 

God helg.

 

Ukas låt: Dustland - The Killers ft. Bruce Springsteen



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar