18. mars 2024

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse 
A Time to Kill av John Grisham, Rock Paper Scissors av Alice Feeney, og The Guide av Peter Heller, er fra egen boksamling
 
 

 
 Bøker som ble lest i forrige uke:

Invasjonen - Rut Granli
Haiene - Øistein Borge

Antall leste sider:

375 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Jakten - Bernard Minier

Bøker som leses nå:

📖Rock Paper Scissors - Alice Feeney
📖Djevelpakten - Max Seeck
📖Aftentid og morgengry - Ken Follett
📖A Time to Kill - John Grisham

Planlagte bøker denne uka:

⃞  The Guide - Peter Heller
⃞  Spillet om Svalbard - Birger Amundsen

I forrige uke satt jeg ikke opp noen mål da formen var noe hanglete og giddalaus. Derfor tok jeg en pause fra det. 👿

Men jeg ble ferdig med to bøker. Jeg leste ut Invasjonen av Rut Granli forrige mandag og natt til fredag leste jeg ut Haiene av Øistein Borge.

Invasjonen av Rut Granli er ungdomsbok og den første boka i Ephyra trilogien. Likte en del av elementene i den som var småfascinerende, men litt lei av hemmelige forelskelser og følelser generelt i ungdomsbøker. Det føles nesten som om det er obligatorisk. Om jeg kommer til å lese resten, er jeg usikker på.

Haiene av Øisten Borge er bok seks i Bogart Bull serien. Merkelig sak, men er ikke så glad i krim fra varme strøk. Dialogene og karakterene ble noe tørre og boka var veldig seig å komme seg gjennom, til tross for at den var veldig kort. Er ikke helt fan av språket.

I helga begynte jeg å lese Rock Paper Scissors av Alice Feeney som er min første bok av henne. Det er ikke en alvorlig thriller, men heller underholdende thriller hvis man vil ha noe lett. Spesielt konsept og er spent på hvordan det vil utarte seg.

Om natta leser jeg Djevelpakten av Max Seeck som er tredje boka i Jessica Niemi serien. Er ikke helt begeistret for serien, men leser den fordi den har noen mørke aspekter som jeg er nysgjerrig på. Så får se om jeg kommer til å fortsette med denne serien eller ikke etter denne.

I dag skal jeg lese de siste sidene i Aftentid og morgengry av Ken Follett. En bok jeg har brukt lang tid på. Jeg liker vanligvis historiske romaner og synes at tidsepoken boka befinner seg i er spennende, men syns ikke at selve handlingen er det. Ble aldri helt engasjert.

I helga leste jeg også videre i A Time to Kill av John Grisham som jeg liker bedre og bedre, selv om den er noe dyster og deprimerende. Men bøkene hans pleier jo nettopp å være det, og jeg har ikke noe i mot det.

De neste bøkene på leselista, er: The Guide av Peter Heller som er en thriller, og det er av en forfatter jeg ikke har lest noe av tidligere. Det samme med Spillet om Svalbard av Birger Amundsen. Også en forfatter jeg ikke har lest noe av før. Tror at det er en thriller.

Målene for denne uka er å lese ut Rock Paper Scissors av Alice Feeney og Aftentid og morgengry av Ken Follett, og lese så mye som mulig i Djevelpakten av Max Seeck.

Noe kjent og ukjent i denne uka, og godt er det. Jeg liker å lese både kjente og ukjente bøker, for man vet da ikke alltid hva man får.👿

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar