25. mars 2024

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse 
Rock Paper Scissors av Alice Feeney, Jaws av Peter Benchley,The Remaking av Clay McLeod Chapman, A Time to Kill av John Grisham og The Guide av Peter Heller, er fra egen boksamling
 
 

 
 Bøker som ble lest i forrige uke:

Aftentid og morgengry - Ken Follett

Antall leste sider:

535 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

The Remaking - Clay McLeod Chapman

Bøker som leses nå:

Rock Paper Scissors - Alice Feeney
Djevelpakten - Max Seeck
Jaws - Peter Benchley
A Time to Kill - John Grisham

Planlagte bøker denne uka:

The Guide - Peter Heller
Spillet om Svalbard - Birger Amundsen

Målene for forrige uke var å lese ut Rock Paper Scissors av Alice Feeney, Aftentid og morgengry av Ken Follett, og lese så mye som mulig i Djevelpakten av Max Seeck.

Jeg ble ikke ferdig med Rock Paper Scissors av Alice Feeney, men jeg ble ferdig med Aftentid og morgengry av Ken Follett, og jeg leste en god del videre i Djevelpakten av Max Seeck. Så målene ble sånn halvveis gjennomført.

Forrige mandag leste jeg ut Aftentid og morgengry av Ken Follett som jeg brukte omtrent to år på å fullføre. Jeg har ikke noe i mot store bøker, så det var ikke det som var problemet. Syntes også tiden i boka er en spennende tid å lære om, men strevde med selve handlingen som var veldig tørr og uengasjerende. Så det var en bok jeg leste av og på i. Så strevde meg gjennom denne.

Jeg ble som nevnt ikke ferdig med Rock Paper Scissors av Alice Feeney, men er godt over halvveis. Det er ikke avansert eller alvorlig psykologisk thriller, men heller underholdende og lett. En bok der man vet lit hva man får, og det er greit med slike bøker av og til også, som man kan slappe av med. Historien er ikke original, men heller småmorsom på en sær måte.

Om natta leser jeg fremdeles Djevelpakten av Max Seeck som krever litt tid da det er en bok på over fire hundre sider. Det er tredje bok i Jessica Niemi serien, og så langt kjeder jeg meg litt, og syns at saken er noe tørr. Så er nok ikke helt revet med, dessverre.

I helga begynte jeg å lese Jaws av Peter Benchley og har ikke lest den før, så det var på tide. I år feirer også boka femti år. Så det er på tide at jeg leser den. Liker den godt så langt og filmen har vært svært tro mot boka hittil jeg har lest i den. Bare introen som var litt annereldes. I introen får man lese fra kvinnens perspktiv og haiens perspektiv som blir omtalt som The Fish. Syns det var en fiffig måte å gjøre det på.

Jeg leste dessverre ikke videre i A Time to Kill av John Grisham da den dessverre ble forsømt på grunn av andre bøker, så skal ta igjen den i denne uka. For liker den så langt, og John Grisham skriver som vanlig godt.

Siden jeg ikke leste ut noen av hovedbøkene som er: Rock Paper Scissors og Djevelpakten, er de neste bøkene på leselista de samme som i forrige uke: The Guide av Peter Heller som er en thriller, og Spillet om Svalbard av Birger Amundsen, som også er en thriller.

Målene for denne uka er å lese ut Rock Paper Scissors av Alice Feeney siden det er mer realistisk denne gang, Jaws av Peter Benchley med tanke på at den er kort, og komme meg videre i A Time to Kill av John Grisham.

Veldig mannsdominert litteratur i denne uka, bortsett fra Rock Paper Scissors av Alice Feeney, men har ikke noe i mot det siden jeg foretrekker mannlige forfattere av mange grunner.👿

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar