5. februar 2024

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse 
The Reamking av Clay McLeod Chapman, Do You Dream of Terra-Two? av Temi Oh,  er fra egen boksamling
 
 

 
 Bøker som ble lest i forrige uke.

❌ Ingen

Antall leste sider:

416 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

  Patrioter - Ingar Johnsrud

Bøker som leses nå:

📖The Remaking - Clay McLeod Chapman
📖Jakten - Bernard Minier
📖Aftentid og morgengry - Ken Follett
📖Det du eier evig - Inger Johanne Øen
📖Do You Dream of Terra-Two? - Temi Oh

Planlagte bøker denne uka:

⃞   Min egen stemme - Britney Spears
⃞   Funnet - Harlan Coben

Som nevnt ble ingen bøker lest ut i forrige uke, selv om man leser hver dag. Noen ganger mange sider, andre ganger blir det få sider. Det varierer på dagene og bøkene. Det er ikke ofte det er uker man ikke leser ut en eneste bok, men noen ganger skjer det.

I forrige uke hadde jeg som mål å bli ferdig med Det du eier evig av Inger Johanne Øen, Do You Dream of Terra - Two? av Temi Oh, og lese videre i The Remaking av Clay McLeod Chapman. Jeg ble ikke ferdig med de to jeg skulle bli ferdig med, men kom meg videre i alle tre, i det minste.

Har kommet lenger i The Remaking av Clay McLeod Chapman. Jeg liker den, men er ikke så begeistret over å lese fra et barneperspektiv da det er horror for voksne. Men den har noen spennende elementer og historie.

Er ennå ikke ferdig med Jakten av Bernard Minier da den er på over fire hundre sider, og jeg har ikke noe i mot store bøker. Serien er fremdeles svært mørk og fengslende. Det er en av de få krimseriene jeg ikke kjeder meg med.

Har ikke begynt på Aftentid og morgengry av Ken Follett ennå etter en lang pause, men fra i morgen av har jeg bestemt meg for å lese tjue sider i den hver dag. Jeg bryr meg ikke om jeg bruker flere uker, måneder eller år på en bok, for jeg har tid.

Det du eier evig av Inger Johanne er første bok i en ny krimserie. Den er god, men det er litt for mye om sjalusi, følelser og sikt, og liker best tidslinjen fra nåtiden enn den fra 1990 da Silja var tenåring.

Do You Dream of Terra-Two? av Temi Oh, er en bok jeg fremdeles sliter med. Det blir bare noen få sider av gangen, for blir noe lei av å lese om tenåringsproblematikk som ofte går igjen, og skuffet over at det er så lite science fiction. Trenger ikke action hele tiden, men denne boka er vel langdryg.

De neste bøkene på leselista er fortsatt de samme som i forrige uke, og det er Min egen stemme av Britney Spears, som jeg har hatt lenge lyst til å lese og Funnet av Harlan Coben, som er oppfølgeren til Gutten fra skogen.

Siden jeg ikke ble ferdig med noen bøker i forrige uke, blir også målene det samme: Lese ut Det du eier evig av Inger Johanne Øen, Do You Dream of Terra - Two? av Temi Oh. Og endelig åpne Aftentid og morgengry av Ken Follett.

Et noe kjedelig innlegg denne gang, men ikke alle uker er like interessante.👿

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar