5. mai 2023

Helgelektyre(589)

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
The Bad Neighbour av David Tallerman, Fairy Tale av Stephen King, Chasing the Boogeyman av Richard Chizmar, Magiske eventyr og Rooms of Wonder av Johanna Basford og En magisk verden av Melpomeni Chatzipanagiotou,
er fra egen boksamling
 


Søstrene Lumière 1: Stjerner over Tivoli - Catharina Natalie Wandrup

The Bad Neighbour - David Tallerman

Fairy Tale - Stephen King


I dag leste jeg ut denne:


 
Perfect Day - Romy Hausmann
 
Perfect Day av Romy Hausmann. Krim utgitt på norsk i 2023.
En mann de kaller Sløyfemorderen skal ha vært årsaken til at unge jenter har forsvunnet i fjorten år. Datteren Ann blir vitne til at politiet kommer hjem til dem og arresterer ham, noe som er uforståelig for henne. Han kan da ikke være morderen? Hun er fast bestemt på å bevise at han er uskyldig, men hvordan skal hun klare det når andre mener de har rett mann?

I dag ble jeg også ferdig med denne:

 
Chasing the Boogeyman - Richard Chizmar
 
Chasing the Boogeyman av Richard Chizmar. Horror/True Crime utgitt i 2021.
Richard, som hovedkarateren heter, befinner seg i et mareritt da Edgewood blir rammet av jenter som forsvinner og deretter blir funnet myrdet. Hvem er den skyldige? Selv klarer han ikke å la være og gjøre litt egne undersøkelser i saken, sammen med sin forlovede. Er morderen en lokal som kjenner stedet godt?
 

I helga skal jeg lese videre i disse bøkene:

Stjerner over Tivoli av Catharina Natalie Wandrup. Fantasy utgitt i 2022.
Første bok i Søstrene Lumière serien. Hva den handler om kan jeg i skrivende stund ikke utdype noe om, da jeg ikke har begynt på boka ennå. En oppsummering kommer senere, når jeg har blitt kjent med handlingen.

The Bad Neighbour av David Tallerman. Thriller utgitt i 2018.
Ollie har endelig økonomi til å kjøpe et eget sted, men etter mange visninger, er han skuffet da mange av boligene han har sett på, har dårlig standard. Han er nødt til å innse at et sted må han starte og være mindre kravstor hvis han skal finne seg et sted å bo. Ved en tilfeldighet får han anledning til å se på et hus, og bestemmer seg for å gi et bud. Han vet at han inntil videre ikke kan skaffe seg noe bedre. Han rekker knapt å flytte inn tingene sine, da en fyr i huset ved siden av spiller ofte høy musikk. Er dette starten på et dårlig naboskap?

Fairy Tale av Stephen King. Fantasy utgitt i 2022.
Charlie ble tidlig voksen og har lært seg å ta ansvar for mye enn det som er vanlig for hans alder. Hans mor døde i en tragisk ulykke og faren hans prøver å kvitte seg med alkoholproblemet. Charlie er som en slags barnevakt for ham og er derfor vant til å passe på andre. En dag blir han oppmerksom på en hund som ikke slutter å gjø og Charlie undersøker saken. Gjøingen kommer fra en nedslitt eiendom og han finner en skadet hundeeier. Charlie tilkaller ambulanse og mens hundens eier må være på sykehuset på ubestemt tid, forsikrer Charlie seg om å ta vare på hunden Radar og huset i mellomtiden, til tross for at han og hundeeieren aldri har hilst på hverandre tidligere. Dette blir starten på et merkelig vennskap.


Siden sist helg har jeg fargelagt dette:
 
(Et motiv jeg er ferdig med):



Motivene er fra denne boka:

 
Magiske eventyr - Johanna Basford
 

Motivet er fra denne boka:
 
 
Enchanted Earth - Melpomeni Chatzipanagiotou (Jeg har den norske utgaven som heter En magisk verden) 
 

 

Motivene er fra denne boka:

 
Rooms of Wonder - Johanna Basford
 
God helg.
 
Ukas låt:  Let it Go - Betraying the Martyrs (Cover)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar