10. april 2023

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
The House at the End of the World av Dean Koontz, De dødes tjern av André Bjerke, The Toll House av Carly Reagon, Fairy Tale av Stephen King og Chasing the Boogeyman av Richard Chizmar,
er fra egen boksamling
 

 
 Bøker som ble lest i forrige uke:

Den niende kretsen - Victoria Larm
De dødes tjern - André Bjerke

Antall leste sider:
825 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Mødrenes synder - Frøydis Lilledalen
The Toll House - Carly Reagon

Bøker som leses nå:

📖 Løgnere - Trude Teige
📖The House at the End of the World - Dean Koontz
📖 Aftentid og morgengry - Ken Follett
📖 Fairy Tale - Stephen King
📖 En kamp mot demoner - Kjell - Vidar Åhman Teig

Planlagte bøker denne uka:

  ⃞   Chasing the Boogeyman - Richard Chizmar
  ⃞   Nattreise - Tore Aurstad

Mål for forrige uke var å bli ferdig med Løgnere av Trude Teige, Den niende kretsen av Victoria Larm og kanskje The House at the End of the World av Dean Koontz. I stedet ble jeg bare ferdig med Den niende kretsen og De dødes tjern av André Bjerke. Jeg nevner ikke De dødes tjern noe særlig, siden det er en bok jeg leser hver påske, noe jeg har gjort siden ungdomsskolen. Siden det er en bok jeg leser hvert år, blir den ikke med i leselista, eller i 100 bøker i løpet av året utfordringen. Det er for bøker jeg leser for første gang.

I går kveld leste jeg ut Den niende kretsen av Victoria Larm som er første bok i en krimtrilogi. Jeg likte at handlingen var noe gammeldags og at karakterene levde i en annen tid. Så leser gjerne resten av trilogien.

Men har ikke mange sider igjen av Løgnere av Trude Teige. Blir ferdig med den enten i dag eller i morgen. Jeg liker den ikke spesielt godt. Det er en vanlig krim og jeg er ikke glad i kvinnelige etterforskere/journalister i krimbøker. Det blir altfor mye familiesnakk. Synes heller ikke at selve saken er spesielt engasjerende.

Jeg har også kommet et godt stykke videre i The House at the End of the World av Dean Koontz som er hans nyeste utgivelse. Leser ikke den tregt fordi den er kjedelig, men leser tregere på engelsk. Synes at plottet er interessant og mystisk, så er spent på fortsettelsen.

Jeg sa i forrige uke at jeg skulle komme meg videre i Aftentid og morgengry av Ken Follett og Fairy Tale av Stephen King, men så langt kom jeg ikke. Påska kom og var mer i krimhumør. Dessuten er det avvekslingsbøker som jeg leser når jeg vil i.

Snart skal jeg begynne på en ny bok som heter En kamp mot demoner av Kjell- Vidar Åhman Teig. Aner ingenting om boka, eller hvilken målgruppe den tilhører. Har ikke sjekket, for vil helst vite så lite som mulig om en bok, før jeg begynner å lese den.

Så de neste bøkene på leselista er som før, siden jeg ikke fikk begynt på dem i forrige uke. Det er: Chasing the Boogeyman av Richard Chizmar og Nattreise av Tore Aurstad. Man må ha litt horror i hverdagslivet.

I dag er det helvetesdag siden Eliteserien har begynt. Fotball resten av året, i alle fall nesten. En av grunnene til at jeg ser mindre og mindre på Tv, er at det er altfor mye sport.😈

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar