6. januar 2017

Helgelektyre(175)


Djevelen i den hvite byen - Erik Larson
Ghost Stories My MotherTold Me - Lecy McKenzie Pritchett
Necronomicon (The Weird Tales of H.P. Lovecraft) - H.P. Lovecraft
11.22.63 - Stephen King
The Dark Tower 4 (Wizard and Glass) - Stephen King
How to be Both - Ali Smith

Det har vært noen kalde vinternetter i det siste, men heldigvis tåler man kulde her til lands. Denne vinteren minner meg mer på ordentlig vinter istedet for vinter med bare slafs som det har vært i de siste årene. Jeg liker høsten best, men vinteren er fin når det først er ordentlig vinter, ikke bare en blek kopi av en såkalt vinter.

Jeg har ikke blitt ferdig med en eneste bok i denne uka eller så langt i år;) Har lest litt hver dag, altså. Det blir bare ikke så veldig mye å oppsummere i dette innlegget. Jeg skal lese videre i Djevelen i den hvite byen av Erik Larson. Den går det litt tregt med, ikke fordi den er kjedelig, men det er mye informasjon og det er en type bok man ikke bør jafse i seg. Jeg skal også lese videre i Ghost Stories My MotherTold Me av Lecy McKenzie Pritchett. Jeg har også kommet et stykke videre i The Dark Tower 4 (Wizard and Glass) av Stephen King og 11.22.63 av samme forfatter. Necronomicon av H.P. Lovecraft leser jeg litt av og på siden jeg leser i litt mange bøker "samtidig". Håper å få bedre leserutiner nå etter jul. Før og etter jul blir jo alt så ymse.
 
En bok jeg kommer til å bli ferdig med i helga er Ghost Stories My MotherTold Me fordi jeg har ikke mange sider igjen, og da skal jeg begynne på How to be Both av Ali Smith. Så skal prøve å komme meg videre i de andre bøkene også.

Ellers har det gått en del tid på spilling. Spilling har i likhet med bøker alltid vært en del av livet mitt, så det er noe jeg aldri kommer til å slutte med. Jeg spiller både mye PC- spill og Nintendo 3DS. Et PC - spill jeg har spilt mye i det siste er:

Diablo 3

(Bildet hentet fra google).

Har du lest noen av disse bøkene?

God helg.

Ukas låt: Night of the Wolf - Nox Arcana6 kommentarer:

 1. Skal si du har mange bøker på gang nå i starten av året. Jeg har ikke lest noen av dem, men noterer bak øret når du kommer med anbefalinger. Ønsker deg en fin helg, her i Bergen snør og blåser det, så jeg sitter inne og sturer og trøster meg med Slagside i dag :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tror jeg har gapet opp litt for mye denne gang, men skal få prøve å lest unna litt i helga så det ikke blir så mange bøker å forholde seg til. Foretrekker å lese bo bøker samtidig, men av og til blir nysgjerrigheten for voldsom;)

   Haha, du høres nesten ut som meg når du sier at du sitter inne og sturer:) Her er det vindstille, men det blåste litt tidligere i dag. Bruker å tas opp igjen rundt kveldingen igjen. Det har blitt meldt regn de nærmeste dagene så da blir det vel bare blankisen. Heldigvis har man brodder;) Er så pysete når det blir blankis;)

   Slagside har jeg ikke hørt om. Er den bra? Kos deg med boka og ha en fin helg inne i varmen:) I kveld er det Anno. Morsomt at de sender det fra Trondheim denne gang:)

   Slett
 2. Jeg elsker bøker om tidsreiser og begynte på 11.22.63 for noen år siden, men kom meg liksom aldri igjennom den. Tror kanskje jeg må ta den frem igjen, har jo fryktelig lyst til å vite hvordan det hele ender. Her på Helgeland har vi også hatt et par dager med snø, kulde og vinterfølelse, men i gårkveld kom regn og storm og tok bort det meste. Jaja, sånn er det å bo ved kysten..
  Ønsker deg en fin lese-og spillehelg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg liker 11.22.63 så langt så bare å gi den et forsøk til. Grunnen til at jeg bruker så lang tid på den er at jeg leser flere bøker "samtidig" og jeg leser engelsk litt saktere enn norsk. Får ikke den samme flyten, men liker boka godt så langt:) Så gjerne gi den et forsøk til:)

   Det begynte å regne her i går kveld også, så her er det blanding av litt snø og litt blankis, men heldigvis fremdeles hvitt og ikke bare slafs. Ordentlig vinter varer ikke like lenge som i gamle dager:)

   Takk i lige måde, god helg:) Spent på hva du synes om 11.22.63 hvis du gir den et nytt forsøk:)

   Slett
 3. Spennende bøker, Ina! Jeg har ikke lest andre enn den vi leser sammen, og den VET jeg er spennende :D

  Ønsker deg en fin lese/spille-helg :))

  SvarSlett
  Svar
  1. Så rart;)

   Hehe, ja The Dark Tower som vi leser sammen er herlig spennende:) Det er jeg enig i:)

   Tusen takk og håper du har hatt en fin lesehelg og en fin helg ellers også:)

   Slett