11. mars 2016

Helgelektyre(132)


Everest - Odd Harald Hauge
The Diviners - Libba Bray
Maestro - Geir Tangen

I ellevetiden i går kveld ble jeg ferdig med Dere finner meg aldri av Robert Wilson og rett etterpå begynte jeg å lese Everest av Odd Harald Hauge. (Jeg tar aldri pause når jeg har lest ferdig en bok og begynner med en gang på en ny). Og i natt leste jeg ut The Haunting of Sunshine Girl av Paige McKenzie og rett etterpå før natta var over begynte jeg på The Diviners av Libba Bray.

Hvis jeg blir ferdig med enten Everest ellerThe Diviners i helga skal jeg begynne på Maestro av Geir Tangen. Det blir uansett neste bok.

Ellers går det mot lysere tider når det gjelder årstiden. Når dagene er lysere virker de ekstra lange, så savner mørketiden allerede. Lyse dager virker aldri til å ha en slutt. Venter på høsten allerede (som er favorittårstiden), men må nok vente lenge til den kommer.

Har dere lest noen av disse bøkene og hva leser dere i helga?

Ukas låt: Road to Nowhere av Ozzy Osbourne10 kommentarer:

 1. OZZY! Åh ... Elsker musikksmaken din :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Geir og hyggelig å se deg her:) Mine favorittband er Dimmu Borgir, Marilyn Manson og Sixx:A.M. Og Ozzy er ikke så verst han heller:)

   Slett
 2. Ønsker deg en fin helg Ina, håper stuelektyren faller i smak :) Selv skal jeg "tvangslese" i London i morgen og lese Moon over Soho. Har lydbok og gode sko, så det skal bli en fin helg i London og Stratford upon Avon.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, i lige måde, Tine:) Ja, håper ikke store forventninger ødelegger. Jeg passer ofte på å ikke ha for store forventinger for det er oftest ødeleggende;) Når man ikke har store forventninger er det vanskeligere å bli skuffa;) Heldig du som skal til London. Der har jeg ikke vært siden 1999 og likte meg der godt for liker at de tar vare på det gammeldagse:) God tur og god lytting:)

   Slett
 3. Spent på hvordan du liker Everest.:) Kos deg.:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg er like spent som deg;) Takk for det og god helg:)

   Slett
 4. Ser ut som at du har en flott lesehelg foran deg :) Jeg kunne godt tenke meg å se filmen "Everest". Kanskje allerede i kveld. Når det gjelder lesing håper jeg å starte på "Stoner" av John Williams. Virker som alle andre har lest den utenom meg, så nå er det på tide :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg så Everest for noen uker og den anbefales:)
   Det tok lang tid før jeg leste Stoner av John Williams jeg også. De fleste leste den i fjor, men jeg leste den ikke før januar i år. Jeg er også sånn. At det virker som de fleste har lest de fleste bøkene før meg, så du er ikke den eneste:) Spent på hva du synes om den etter hvert:)

   Slett