6. november 2015

Helgelektyre(116)


Miss Peregrine's Home For Peculiar Children - Ransom Riggs
Edgewise - Graham Masterton
Om høsten - Karl Ove Knausgård

På tirsdag ble jeg ferdig med Evna av Siri Pettersen som er den siste boka i trilogien Ravneringene.

Og jeg skal fortsette å lese i Miss Peregrine's Home For Peculiar Children og Edgewise. Jeg er godt i gang med begge to. Håper å bli ferdig med begge i helga, men vi får se. Jeg regner også med å begynne på Om høsten av Karl Ove Knausgård før helga er over.

Jeg leste Min kamp bøkene hans for noen få år siden og likte dem mye bedre enn det jeg hadde trodd. Jeg utsatte å lese dem fordi jeg var så lei av hysteriet rundt bøkene hans da de først kom ut så jeg ventet med å lese dem etter at hysteriet la seg ned. Og det var heldigvis ikke sånn gubbelitteratur som jeg hadde fryktet. Han skriver godt og jeg liker hans ærlige og åpne skrivemåte. Det er nesten som om han prater til deg mens man leser. Jeg leste alle seks bøkene i Min kamp-serien på under ett år. Skuffelsen ble stor da han skrev at han aldri mer skulle gi ut bøker etter det, men heldigvis så ombestemte han seg. Så er spent på hvordan denne nye serien hans er. Tror dette er første bok av fire om jeg ikke tar feil?

Har dere lest noen av disse bøkene og hva leser dere i helga?  

2 kommentarer:

 1. Niks, ikke lest noen av disse :) Men har hatt Miss Peregrines home for peculiar children i bokhylla mi i mange mange år :p
  - Siri

  SvarSlett
  Svar
  1. Hyggelig å se deg her igjen:) Lenge siden sist.
   Jeg har også hatt Miss Peregrine's Home for Peculiar Children stående ulest i noen år jeg også. Den har stått i hylla mi i minst to, tre år og ventet. Siden det nettopp har vært Halloween og vi godt i gang med mørketiden, tenkte jeg at det var på tide å lese den. Jeg har så mange bøker som har ventet i flere år på å bli lest og det gir meg dårlig samvittighet så jeg prøver å lese litt av den bunken også:)

   Slett