4. april 2014

Helgelektyre(39)

Det er natt til fredag og det betyr nok et helgelektyre - innlegg. J

Så langt denne uka har jeg lest: World of Spycraft: mientologene av Tom Kristensen. Hele anmeldelsen kan dere lese her!

I dag, eller dagen som var, hadde jeg planer om å bli ferdig med De forvillede, men det ble jeg ikke. Har kommet over halvparten og regner kanskje med at jeg blir ferdig med den i løpet av fredagskvelden.

Og som alltid leser jeg i flere bøker "samtidig" og denne helgen leser jeg i disse:


Min kamp 6 - Karl Ove Knausgård
De forvillede - Amin Maalouf
Hjemgjeld - Ronny Trælvik

Som vanlig kommer jeg ikke å fortelle hva bøkene handler om og hva jeg syns om dem så langt. Sparer heller alt det til anmeldelsene. Mye lettere sådan. Det eneste jeg vil si om Min kamp 6 er at grunnen til at den tar litt lang tid er ikke fordi den er uinteressant for det er den, det er bare det at boka er så tykk. Av den grunn er den tung og upraktisk å holde i. Men den får ta den tiden det tar siden den er på over tusen sider og jeg er ikke klar for å ta farvel med Min kamp serien riktig ennå. Jeg vil at det skal vare enda litt til.

Hva leser du i helga?

God helg!:)

4 kommentarer:

 1. Jeg skal også lese De forvillede i helgen, når jeg har lest ferdig Kjærlighet i koleraens tid. Hjemgjeld har jeg lest, gleder meg til å høre hva du synes :) Ha en super helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Skal bli morsomt å sammenligne meningene våre angående både De forvillede og Hjemgjeld:)

   Ha en fin helg du også, Tine:)

   Slett
 2. Jeg leser en nynorsk bok for tida, Bikubesong av Frode Grytten. Leser litt nå og da, men skal bli ferdig før påskeferien for da har jeg andre lese-planer. Handler faktisk om det i siste innlegg i bloggen min. God helg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Kos deg med boka:) Og riktig god helg til deg også:)

   Slett