13. november 2012

Siste fangst (1)

Har startet en ny spalte ... for en gangs skyld. Har aldri hatt min faste spalte på bloggen før og tenkte det kanskje var på tide. Og den har jeg tenkt å kalle Siste fangst. Det var den "beste" tittelen jeg kunne komme på.

Spalten handler om de siste bøkene jeg har fått tak i den siste uka eller de to ukene. Alt ettersom ... Denne gangen blir det fra de siste to ukene siden det er en ganske stor fangst for meg. Etter at jeg flyttet for meg selv og har min egen postkasse, så har jeg vært ofte på bokklubben.no. Bestilt bøker på tilbud og det er også fristende å bestille bøker når man får bøkene sendt portofritt. Så jeg blir sittende inne på den siden og trykke. Og jeg blir like overrasket hver gang det dumper en ny bok i postkassa for jeg klarer aldri å huske på hvilke bøker jeg bestiller siden jeg har en tendens til å bestille opptil flere i slengen. Det er da gullfiskminnet slår til igjen ...

Ikke alle bøkene på dette bildet er bestilt på nettet. Noen har jeg også kjøpt i bokhandler. Har ikke tenkt å skrive så mye om selve bøkene. Det orker jeg ikke. Har nettopp våknet fra en lang blund og vet ikke om jeg kommer til meg selv igjen:) Så dere får nøye dere med bildet og titlene istedet.

(Beklager for dårlig bildekvalitet, men det ble tatt med min fem år gamle mobiltelefon. Antikk ...)

Men bøkene er:

Skyggene i sal 31 - Ingvild Sørensen
Barnepiken - Kathryn Stockett
Harens år - Arto Paasilinna
Ghost Stories - Historier utvalgt av selveste Susan Hill
Woman in Black - Susan Hill
På Spøkelsesvandring - Kristin Amundsen & Ross Kolby

Her er det snakk om både litt mørk litteratur (som jeg er så glad i), men også vanlige romaner. Leser altfor lite vanlige romaner for tiden.Så det er snart på tide å gjøre noe med det. Er jo ganske altetende når det gjelder bøker. Så her er det mye å glede seg til.

Har du vært på bokhamstring i det siste eller er det sparing til julegaver som gjelder?

2 kommentarer:

 1. Jeg er altid på bokhamstring xD hehe
  Fant tilbud på Waterstones hjemmeside... Så blei jaggu meg 5 bøker hjem i postkassa :/

  Men nå får den stå på sparing til julegaver frem over..

  Kos deg med bøkene :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Prøver å spare på julegaver og litt sparing ellerrs, men sprekker hver gang. Fins ingen kur for meg mot bokhamstring, "dessverre" :)

   Kos deg med bøkene du også og ha en fin kveld:)

   Slett