13. juli 2012

Dette skal jeg kose meg med i kveld!

Det er ikke bare bøker jeg er glad i. Jeg er også glad i pc-spill og andre spill. Det har jeg vært glad i siden jeg var liten. Det har ike vært så mye pc-spilling de siste årene, men litt og da har det mest gått i The Sims i mange varianter. Har spilt The Sims i nesten ti år nå og går ikke lei. Det er morsomt å styre disse "menneskene" og bygge hus!

Har ikke kjøpt pc-spill siden jeg kjøpte The Sims 3. Det var vel for 2-3 år siden. Og da jeg var på shopping i dag til den nye leiligheten hvor jeg kjøpte litt kjøkkenutstyr og diverse så ble jeg dratt mot spill-hylla. Aner ikke hvorfor og tenkte at det kunne ha vært kjekt med en liten feriegave til meg selv i dette flyttekaoset. Prøve noe annet enn The Sims og valget falt på Exorcist (Spillet har forøvrig ikke noe med filmen å gjøre). Det er ingen hemmelighet at jeg er fan av horror/skrekk/mysterier og tenkte at dette spillet ville være ypperlig for meg. Det er et tpek og trykk -  spill (jeg elsker slike spill) hvor man skal finne diverse ting for å komme seg videre og løse litt gåter. Jeg husker jeg spilte mange slike spill da jeg var yngre så jeg tenker jeg blir litt nostalgisk av dette spillet:)

Dette står på baksiden av coveret:

Den velkjente eksorsisten Garret Ghostfighter får besøk av en merkelig mann som utfordrer ham til å rense et sted der folk hjemsøkes av onde ånder. Dette er en fortelling der det må finnes svar på tapt kjærlighet og der onde ånder må utryddes. Vær eksorsisten, og forvis de onde åndene i kampen om å bekjempe den onde skurken Mephisto!

Jeg har jo alltid vært fascinert av demoner og slikt, så hvorfor ikke være eksorsist i noen timer og se hvordan det går? Her har dere forresten en liten trailer også. (Litt dårlig kvalitet i den videoen, men det er ikke noe jeg kan gjøre noe med siden det ikke er jeg som har lagt den ut.)

¨

Så jeg har tenkt å kose meg selv om det er fredag den 13. Og med tanke på at det er fredag den 13, og at jeg liker laaaaaaange kvelder, så ser jeg ikke bort ifra at jeg kommer til å avslutte kvelden med filmen Fredag den 13 (den originale, selvfølgelig!).

Hva med dere? Noen spesielle planer for aftenen? (Så gammeldags jeg ble da i uttalelsen....)

God aften:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar