28. desember 2011

Månedens Bokanbefaling (november)

Det ble litt flere bøker i november enn oktober (heldigvis):

Fossefall(34) Stemmen som hvisket - Jorunn Johansen

Fossefall(35) Nytt år - Jorunn Johansen

De ukjente - Dean R. Koontz


De ukjente - Dean Koontz


(Goodreads)

From a top-secret government laboratory come two genetically altered life forms. One is a magnificent dog of astonishing intelligence. The other, a hybrid monster of a brutally violent nature. And both are on the loose...


En bok jeg brukte få dager på fordi den var utrolig spennende! Og jeg likte samspillet mellom den voksne mannen og hunden Einstein. Et rørende og sterkt forhold. Og Einstein er den mest elskverdige hunden jeg noen gang har lest om i en bok! Spennende fra første til siste side!


Fossefall(36) Nytt år - Jorunn Johansen


(Bokelskere.no)

Ola blir angrepet med kniv av ulvemannen og blir forlatt langt inne i skogen. Imens leter Amalie fortvilet etter mannen sin. Det er kveld, og hun blir tvunget til å ta inn på vertshuset i Kongsvinger. Da hun legger seg, murrer det kraftig nederst i korsryggen. Fødselen nærmer seg, men uten Ola ved sin side føler hun seg fryktelig alene. Like etter blir Ola funnet, men er det for sent?Ola, du må love å bli hos meg. Du kan ikke forlate meg. Amalie knuget hånden hans, kysset den. Så bøyde hun seg frem og hvilte hodet på dynen. Lov at du kjemper. For meg, Kajsa, og barna i magen min. Vær så snill. Kroppen hennes ristet av gråt. Jeg mistet deg én gang. Det kan ikke skje igjen!

Etter over 30 bøker med Fossefall må jeg rose forfatteren Jorunn Johansen som klarer å holde spenningen oppe så lenge. Selvsagt er det oppturer og nedturer i denne serien også, men alltid må jeg bare lese videre for å se hvordan det vil gå med Amalie og hennes nærmeste. Har jo tross alt kjent Amalie siden hun var 8 år. Og håper jeg blir kjent med henne i flere år til selv om hun allerede er en voksen kvinne. Hun er et spennende vesen.

2 kommentarer:

  1. Jeg leste Fossefall før men må innrømme jeg har slutte litt å lese serien, jeg synes det skjedde så mye lignende om igjen og at serien ble såå lang. He he men det er meg da. Håper du har en fin romjul:)

    SvarSlett
  2. rufsetufsa14:48

    Det er mye av det samme som skjer om og om igjen, men det syns jeg også det gjelder andre serier også. Også i fantasysjangeren. Men, men, det er visst sånn det er. Jeg syns at Fossefall er en koselig serie. Jeg liker den for godt og har kommet for godt i gang med den til å slutte :) Så jeg kommer til å lese Fossefall helt til siste bok :)
    Ha en fin romjul videre du også :)

    SvarSlett