1. januar 2024

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse 
Do You Dream of Terra-Two? av Temi Oh, Insektgutten av Jeffery Deaver, The Watchers av A.M. Shine og The Remaking av Clay McLeod Chapman, er fra egen boksamling   
 
 

 
 Bøker som ble lest i forrige uke:

Den stille leieboeren - Clémence Michallon
Insektgutten - Jeffery Deaver

Antall leste sider:

380 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Draug - Christoffer Lamøy

Bøker som leses nå:

📖Patrioter - Ingar Johnsrud
📖Paret i nummer 9 - Claire Douglas
📖Aftentid og morgengry - Ken Follett
📖The Watchers - A.M. Shine
📖Do You Dream of Terra - Two? - Temi Oh

Planlagte bøker denne uka:

⃞  The Remaking - Clay McLeod Chapman
⃞  Jakten - Bernard Minier

Godt nyttår. 💥🎉

Selv feiret jeg ikke nyttår denne gang heller. Synes at det er noe oppskrytt, og fyrverkeriet ser jo helt likt ut hvert år. Så har ikke noe forhold til det.

I forrige uke hadde jeg som mål å lese ut Den stille leieboeren av Clémence Michallon, kanskje Patrioter av Ingar Johsnrud, og lese videre i Do You Dream of Terra-Two? av Temi Oh. Jeg ble ferdig med Den stille leieboeren, men ikke Patrioter, og leste videre i Do You Dream of Terra-Two?

Natt til søndag leste jeg ut Den stille leieboeren av Clémence Michallon som jeg likte godt. Den var ikke nyskapende, men spesiell og hadde noen mystiske karakterer. Likte den bedre enn forventet.

Søndag leste jeg ut Insektgutten av Jeffery Deaver og er den tredje boka i Lincoln Rhyme serien. Jeg har lest tre bøker av Deaver. Jeg har lest The Bone Collector, som var den første, The Midnight Lock som var bok nummer femten, og Insektgutten som var bok nummer tre. Så leser ikke akkurat serien i kronologisk rekkefølge. I krimserier er jeg ikke så nøye med det, da det er en ny sak i hver bok, og man får med seg om det som skjer i Rhymes liv uansett. Så føler ikke at det blir rotete. Det er første gang jeg leser en bok av Deaver på norsk i stedet for på engelsk. Denne boka kjøpte jeg på en matbutikk.

Paret i nummer 9 av Claire Douglas har jeg ikke begynt å lese ennå. Har jo fremdeles hele året på å lese, så tar alltid god tid i begynnelsen. Har lest en bok av henne før, som jeg ikke likte så veldig, og denne virker interessant.

Aftentid og morgengry av Ken Follett og The Watchers av A.M. Shine, rørte jeg ikke da jeg ble opptatt av å lese ut noen bøker til før året var omme.

Men kom meg dog videre i Do You Dream of Terra-Two? av Temi Oh, som jeg dessverre ikke liker noe bedre. Synes at karakterene, spesielt ungdommene, er veldig selvsentrerte, og så langt har det ikke vært mye science fiction, men mest om forskjellige tenåringsproblemer. Det ikke er særlig spennende å lese om.

De neste bøkene på lelista,er: The Remaking av Clay McLeod Chapman, og Jakten av Bernard Minier, som jeg egentlig skulle lese i fjor. Jeg har lest noe av begge forfatterene, men mest av Bernard Minier. Jeg har lest bare en bok av Clay McLeod Chapman, og det var The Whisper Down the Lane, som var en horror/thriller som var inspirert av satanic panic.

Mål for den første uka i år er å lese ut Paret i nummer 9 av Claire Douglas siden den er noe kort, lese ut Patrioter av Ingar Johnsrud, og lese så mye som mulig i Do You Dream of Terra-Two? av Temi Oh.

Det er fortsatt snø og det er første gang på en stund det har vært en hvit jul, da det er hyggeligere enn glattis og sørpe.👿

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar