Meg og Bokhylla
Litt om meg: Ina, 41 år fra Trøndelag. Bøker er noe jeg aldri blir lei av og leser så ofte jeg kan. Siden jeg også liker å skrive om/diskutere bøker, tenkte jeg da å lage en bokblogg, noe jeg trives veldig mye med! Møter alltid hyggelige folk her inne og jeg setter også pris på boktips.
Har du spørsmål eller vil gi meg ris/ros (det er opp til deg) så send en mail til:

Ina_no_name@hotmail.com

Følg meg gjerne på bokelskere.no/rufsetufsa

Og på Twitter!

Holdt nesten på å glemme at jeg også er på Goodreads:) 
 
Har også begynt med Instagram

Opprettet min første bokblogg på  http://www.blogg.sol.no i 2006 (da de hadde bloggplattform der), men den forsvant et sted i cyberspace. Det var en dag etter å ha skrevet om en del bøker at siden min var helt blank og aldri dukket opp igjen. Irriterende! Men jeg ga meg ikke. Så jeg opprettet en ny side på samme sted kort tid senere.

Og i  2012, flyttet jeg bloggen til blogspot (blogger) for å få litt forandring.

I Bokhylla er et fristed hvor jeg kan si hva jeg måtte mene om bøker jeg leser. Prøver å lese hver dag og fra forskjellige sjangre. Horror (grøss) er jo min store lidenskap, men leser også vanlige romaner. Har også vært litt flinkere til å lese barne og ungdomsbøker. Ikke bare bøker for min egen målgruppe. Ja takk, begge deler. Av og til hender det også at jeg leser bøker jeg var veldig glad i selv da jeg var yngre, og som av en eller annen merkelig grunn ikke har gått i glemmeboken.

Gi gjerne kommentar på innlegg hvis du føler for det, rop også ut hvis det er bøker vi er uenige om (alltid spennende med debatt!) eller gi tips til bøker du vil ha meg til å lese. Får aldri nok av boktips.

Ps: Får også ofte tilsendt bøker fra forlag som vil ha min vurdering. En ærlig vurdering selvfølgelig for jeg er ikke redd for å si/skrive det jeg mener.

Velkommen tilbake!

4 kommentarer:

 1. Anonym11:02

  Betty Smith: A Tree Grows in Brooklyn. Uforglemmelig! Nå på norsk.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei og takk for tips, men for meg er det ikke nøye om det er på engelsk eller norsk. Personlig foretrekker jeg bøker på engelsk:) Synes at engelsk er et rikere språk enn norsk.

   Slett
 2. Anonym09:51

  Hei og takk for gode tips - det er utrolig hvor mange bøker du leser og skriver om. Har brukt dine anbefalinger flere ganger. Har du lest boken Insektsgutten av Jeffery Deaver? Anbefales! Begynner rolig og så blir man bare mer og mer "svett" til siste slutt...

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei. Jeg har ikke sett kommentaren din før nå og beklager om den har stått der lenge uten å ha blitt sett.

   Og takk for kommentaren forresten. Det er hyggelig å høre. :-) Jeg har ikke lest Insektsgutten, men skal sjekke den ut. Synes også det er trivelig med anbefalinger av og til, så ikke nøl med det. :)

   Slett