29. oktober 2022

Helgelektyre(563)

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
Bone Harvest av James Brogden, The Bone Curse av Carrie Rubin, We Will Rise av Tim Waggoner, Tarot fargelegging av Alexis E. Thomson, Summer Nights og Jewelry Box av Hanna Karlzon ,  er fra egen boksamling
 


 
The Bone Curse - Carrie Rubin

Bone Harvest -  James Brogden

Det siste stykket hjem - Ørjan N. Karlsson

 

Natt til onsdag leste jeg ut denne:

 
We Will Rise - Tim Waggoner

Horror utgitt i år.
Echo Hills blir snudd på hodet da de døde vender tilbake. De kommer tilbake som noen ukjente skapninger, for å plage de levende, og gjøre de levende til en del av mengden. Tilfeldige mennesker som møtes under skjebnesvangre situasjoner, prøver å unngå de døde, men hvor lenge kan de flykte uten en plan?

Onsdagskvelden leste jeg ut denne:

Ekte gjenferd - Camilla Otterlei & Tiril Valeur

Sakprosa om spøkelser som ble utgitt i høst.
En fin liten samling om landets mest kjente spøkelser. Noen kjente spøkelser manglet, men så er det begrenset hva man kan ta med i en bok. Boka består av spøkelser med både triste og grusomme skjebner, og det blir fortalt hvordan enktelte har opplevd dem. I boka er det med fargerike illustrasjoner av Tiril Valeur.

Torsdagskvelden leste jeg ut denne:

Krim utgitt i høst.

En kvinne eier en gammel gård som blir brukt som tilfluktssted for kvinner som har blitt utsatt for vold. Partnervold er temaet i boka, og til tross for deres uheldige partnervalg, virker det som de har kommet til et hyggelig og fint sted, hvor de kan føle seg trygge. Men det kan være noe utrygt, da en av kvinnene begynner å snoke på gårdsplassen, og finner ut at gården gården blir overvåket. I mellomtiden blir Snø, som egentlig heter Lydia Winther, opptatt av menn som plutselig forsvinner. Klarer hun å finne fellesnevneren?

I helga skal jeg begynne på The Bone Curse av Carrie Rubin. Siden jeg ikke har begynt på den enå, har jeg ikke noe å oppsummere. Det eneste jeg vet om boka er at det er krim med horrorelementer, og at det er første bok i en serie. Har ikke begynt på boka, for noen ganger sitter det litt i å begynne på en ny bok rett etter man har blitt ferdig med en annen.

Krim utgitt i høst

I de siste dagene har jeg lest Det siste stykket hjem av Ørjan N. Karlsson. Den er om en kvinne som er blitt funnet død og politiet er usikker på om det er mord eller selvmord. Ikke lenge etterpå, forsvinner en jente mens hun er på løpetur. Har hun forsvinnet av fri vilje, er hun skadet, eller er hun kidnappet? Samtidig får Jakob Weber en ny person på laget. En ung kvinne som tidligere har jobbet for Kripos.

Horror utgitt i 2020.

Det er første verdenskrig og en mann blir kjent med noen som henviser ham til et sted. Der dyrker de en gud som kalles Moccus, men hva slags gud er det, og kommer denne mannen til å bli værende? Mange år senere blir man kjent med en gammel dame som er dement. Hun merker at når noen nye naboer i ormådet kommer, skjer det rare ting, som blomstrer som vokser unaturlig tidlig i året, og mye annet. Men hvem vil tro på en som henne som er dement?

 

Siden sist helg har jeg fargelagt dette:

Motivet er fra denne boka:

 
Tarot fargelegging - Alexis E. Thomson (Jeg har den norske utgaven)
 
 

Motivene er fra denne boka:

 
Summer Nights - Hanna KarlzonMotivene er fra denne boka:

 
Jewelry Box - Hnna Karlzon

God helg. 😈👻


Ukas låt: The Horror in the Canisters - Christopher YoungIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar