28. januar 2019

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


  Bøker jeg leste i forrige uke:

* Ligg unna kjelleren! (Grøsserne, 2) - R.L. Stine
* Slå på ring - Frode Eie Larsen 

Antall leste sider i forrige uke:

335 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:


Out are the Lights - Richard Laymon
Min historie - Michelle Obama

Bøker som leses nå:

* Craven Manor - Darcy Coates
* Brent av solen - Laura Lippman
* Monsterblod - R.L. Stine
* En dag i desember - Josie Silver
* Perfume - Patrick Süskind  
  
  Planlagte bøker denne uken:

* Craven Manor - Darcy Coates
* Brent av solen - Laura Lippman
* Monsterblod - R.L. Stine
* En dag i desember - Josie Silver
* Perfume - Patrick Süskind  
* Okkupert (de fem lengste årene i Norges historie) - Bjørn Are Godøy
* Scary Urbans Legends - Tom Baker & John Eng


Det har vært noen kalde dager i det siste og mye snø. Tirsdag og onsdag bød på - 16 grader. 

Lørdag den 19. januar begynte jeg å lese Craven Manor av Darcy Coates. Har kommet et stykke i den, men er ennå usikker på hvordan jeg liker den. Det er en kort bok på bare 290 sider, men leser tregere på engelsk, og drivet i boka er ellers også litt sakte.

Natt til tirsdag leste jeg ut Slå på ring av Frode Eie Larsen, og syntes persongalleriet var mer spennende å lese om enn selve saken.

Natt til onsdag begynte jeg å lese Brent av solen av Laura Lippman. Sliter litt med språket for det er skrevet på en veldig flytende og uengasjerende måte. Vet ikke om det har noe med oversettelsen å gjøre. Bare gleder meg til å bli ferdig med den.

Forrige torsdag leste jeg ut Ligg unna kjelleren og begynte på Monsterblod av samme forfatter, som er tredje bok i Grøsserne. De andre bøkene har jeg ikke prioritert på grunn av hovedbøkene, men skal prøve å fokusere mer på dem utover uka. Prioritering er ikke helt min sterke side ...

Har som mål å begynne på to nye bøker i løpet av uka, og da blir det; Okkupert (de fem lengste årene i Norges historie) av Bjørn Are Godøy, og Scary Urban Legends av Tom Baker og John Eng. Jeg er svak for Urban Legends, eller vandrehistorier som det kalles på norsk. Synes ikke de er skremmende, men heller fascinerende, spesielt japanske vandrehistorier, og jeg  prøver å få tak i en samling med japanske vandrehistorier.

 Dessverre er Tata Steel Chess ferdig for i år. Vet at Norway Chess er den 3.juni og vet ikke om andre sjakkturneringer blir vist på Tv før tden tid, for det er også mange sjakkturneringer som ikke blir vist på Tv. Noe som er synd. Heldigvis begynner Farmen kjendis i kveld. Jeg er ingen Tv-slave, men bruker Tv og radio som bakgrunnsstøy mens jeg leser ofte. For orker ikke stillhet hele dagen, og noen må jo være sær. 😊

3 kommentarer:

  1. Spent på hva du synes om Parfymen. En av mine favoritter

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg leser den litt stykkevis og delt, men liker stemningen i den godt så langt. =)

      Slett