3. desember 2018

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


  Bøker jeg leste i forrige uke:

* Den gåtefulle Oberon Qvist - Knut Nærum

  Antall leste sider i forrige uke:

490 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Hels nidinger - John Olav Oldertrøen

Bøker som leses nå:

* The After Wife - Cass Hunter
* Trick or Treat - Jackson Sharp
* The Stranger Diaries - Elly Griffiths
  
  Planlagte bøker denne uken:

* The After Wife - Cass Hunter
* Trick or Treat - Jackson Sharp
   * The Stranger Diaries - Elly Griffiths
  * Husdyret - Camilla Grebe
  * Picnic at Hanging Rock - Joan Lindsay 

Forrige torsdag leste jeg ut Den gåtefulle Oberon Qvist av Knut Nærum. Har sansen for Knut Nærum selv om jeg aldri så ham i Nytt på nytt (ikke min type Tv-program), men har lest noen av de andre bøkene hans; Døde menn går på ski og De dødes båt, men denne var ikke like underholdende som de andre bøkene jeg har lest av ham. Den var både slapp og tørr.

I helga begynte en ny samlesing med en annen bokblogger jeg har lest mange bøker med henne. Denne gang leser viThe Stranger Diaries av Elly Griffiths, som jeg har såvidt begynt på.

Jeg leser videre i Trick or Treat av Jackson Sharp som jeg har lest i en god stund. Leser jo tregere på engelsk enn norsk, men nærmer det nærmer seg mot slutten nå. Blir ferdig med den om en natt eller to, for det er ikke mange sider igjen nå.

The After Wife av Cass Hunter begynte jeg å lese forrige torsdag, samme kveld som jeg ble ferdig med Den gåtefulle Oberon Qvist. Jeg leser litt hver dag selv om det føles ut som om det går trått, men det er på grunn av at jeg leser en del julehefter ved siden av. 

Neste bok ut blir Husdyret av Camilla Grebe. Kommer til å begynne på den etter å ha lest utTrick or Treat for trenger mer tid på The After Wife. Håper å få begynt på en bok til før uka er over, og det blir da;  Picnic at Hanging Rock av Joan Lindsay. Det er en bok jeg har hatt lyst til å lese i flere år fordi den virker så mystisk, og i år somlet jeg meg endelig til å bestille den.

Usikker på hvordan det blir med både lesing og innlegg i denne måneden da desember er en typisk "rotemåned", men skal prøve å være så aktiv med bloggen så langt det går, selv om det kanskje ikke blir like jevnlig. Vi får se. 😊

2 kommentarer:

 1. Har lenge hatt lyst til å lage en leseplan og blir inspirert av oppsettet ditt. Har ikke hørt om noen av bøkene du nevner, kanskje jeg må sjekke de ut på goodreads.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, og så gøy! Synes det er kjekt med leseplan for da har man litt mer oversikt på ting. =) Håper det er noe du liker å fortsette ned.

   Selv ble jeg inspirert av en britisk eller en amerikansk blokblogg som jeg ikke husker navnet på, og forandret litt på det og gjorde det om til min egen greie. Morsomt når man inspirerer hverandre. =)

   Slett