4. oktober 2018

Helgelektyre(265)


Formørkelsen - Karin Fossum
The Mothman Prophecies - John A. Keel
Last Time I Lied - Riley Sager

Det blir helgelektyre på en torsdag istedet for fredag denne gang, for har ikke anledning til å legge det ut i morgen. Men det er ikke stor forskjell på torsdag og fredag. 😊

Tante Ulrikkes vei - Zeshan Shakar

I går ble jeg ferdig med Tante Ulrikkes vei av Zeshan Shakar. Det er en god bok og skjønner hvorfor den er så populær, men det var ikke helt boka for meg. Ikke fordi jeg ikke liker romaner fordi det gjør jeg, og har lest noen svært gode også, men Tante Ulrikkes vei ble bare ikke noen favoritt.

Etter Tante Ulrikkes vei begynte jeg å lese Karin Fossums nyeste bok som heter Formørkelsen. Er foreløpig noe lunken til den ennå, så vi får se om den tar seg opp eller ikke.

Jeg leser også videre iThe Mothman Prophecies av John A. Keel fordi det tar litt tid med sakprosa på grunn av mye opplysninger på få sider. Så det er mye å konsentrere seg om. Derfor det tar litt tid, og på mandagskvelden begynte jeg å lese Last Time I Lied av Riley Sager. Skulle ikke begynne på den før senere i uka, men klarte ikke å vente med tanke på at oktober hadde startet, og var gira på enda mer mørk litteratur. Sånn er det bare.

Kommer muligens til å bli ferdig medThe Mothman Prophecies i løpet av helga, og da skal jeg begynne på You May Now Kill the Bride av R.L. Stine. R.L. Stine var en av mine barndomshelter på grunn av bokserien Grøsserne(Goosebumps) som også ble til Tv-serie og film, og jeg har fremdeles bokserien i hylla. You May Now Kill the Bride er første bok i nye Return of Fear Street. Man blir aldri for voksen for slike bøker.

Flere bøker i helga tror jeg ikke det kommer til å bli da jeg skal lese de ut bøkene jeg leser også. Kan ikke gape over for mye. Hvis jeg begynner med en ny bok i helga, blir det så fall enten barnebok eller eventuelt en tegneseriebok.

Jeg har ikke fargelagt noe i denne uka (sjokkerende!). Istedet maler jeg noen hagegnomer. Jeg har gjort det før også for lenge siden, da noen større som står av seg selv, som ikke er på pinner som disse. Har noen hagegnomer som står i gangen og ved ytterdøra, men har ikke noen i blomsterkassene ute, så det er prosjektet denne gangen. Vil bare male dem først, fordi det er kjedelig med grått. Har bare malt basisfarge så langt og la det tørke, før jeg skal male dem mer "realistisk". Hagegnomer er jo så søte. Måtte ha noen fugler også. Jeg er ikke hageinteressert eller noe. Jeg bare liker å male på ting. 😊

Før:

Etter:Må si jeg gruer meg litt til å sette farge på dem, for har ikke rørt en pensel på flere år, så vet ikke om jeg "kan" å male lenger. We'll see ...

God helg.

Ukas låt: House of Fire - Alice Cooper2 kommentarer: