4. mai 2018

Helgelektyre(243)


#Loneliness (The Virus of the Modern Age) - Tony Jeton Selimi
Darker Than Night - John Lutz
Brødrene Bæsj og verdens mektigste hentesveis! av Emma Therese Hansen & Tora Marie Norberg


Jeg har ikke blitt ferdig med en eneste bok så langt i denne uka selv om jeg leser hver dag. Bøkene jeg leser i nå, trenger litt tid og dessuten leser jeg litt tregere på engelsk, selv om jeg foretrekker å lese på engelsk, så det får bare ta den tiden det tar.

Jeg leser bok om ensomhet for synes at ensomhet er et interessant tema og det er mange måter å være ensom på. Jeg lever et liv i ensomhet fordi jeg er hjemmeværende på grunn av sykdom. Det er kjedelig å være hjemme på grunn av sykdom, men jeg strever ikke med å være ensom for det synes jeg bare er godt. Jeg er også en av de særingene som føler seg mer alene når man er sammen med andre enn når man faktisk er for seg selv. Så jeg har ikke noe i mot å være alene. Man kan gjøre som man vil og slappe av. Folk har en tendens til å slite meg ut etter fem-ti minutter uansett hvem det er og det er ikke noe personlig. Noen foretrekker å være alene. Jeg er heller ikke ensom på grunn av overdrevet bruk av teknologi fordi jeg er ikke en av de som er mest online og mobiltelefonen bruker jeg så og si aldri. Synes det er en irriterende oppfinnelse og når jeg er hjemme legger jeg den et sted der jeg ikke en gang kan se den. Av teknologi bruker jeg aller mest Nintendo3DS, men det er ikke derfor jeg lever et liv i et ensomhet. Det er tilfeldig og av og til kan man ikke noe for hvordan livet utarter seg, men igjen har jeg ikke noe i mot å være alene, så ser ikke på det som et nederlag heller. Jeg liker det ikke når noen blander seg inn og tror de kan bestemme over meg, eller tror de kjenner meg uten at de gjør det, og når man er alene er man sin egen herre. 😀 Man trenger ikke å vise hensyn til noe eller noen. Så jeg skal lese videre i #Loneliness (The Virus of the Modern Age) av Tony Jeton Selimi. En bok som tar opp et viktig tema som er svært aktuell i dagens samfunn.

Jeg skal også lese videre i Darker Than Night av John Lutz. En bok jeg får mer og mer sansen for, for jeg liker den dystre og ekle atmosfæren i den, og Lutz er veldig tro mot krimsjangeren. Han konsentrerer seg ikke bare om det store sjokket som fleste av dagens krimforfattere har en tendens til å gjøre, men Lutz byr på en god historie med et interessant persongalleri. Han er ikke bare ute etter å sjokkere.

Hvis jeg blir ferdig med en av disse bøkene skal jeg begynne på denne boka; Brødrene Bæsj og verdens mektigste hentesveis! av Emma Therese Hansen & Tora Marie Norberg. Jeg skal også komme meg videre i samlesingen av denne boka; Good Morning, Midnight av Lily Dalton-Brooks.

Så disse er da bøkene jeg skal konsentrere meg om i helga og jeg rekker vel ikke flere.

Det har også vært en god del fargelegging i denne uka også. Jeg holder på med et motiv som jeg ikke er ferdig med, men som jeg kommer til å fortsette med både i helga og i neste uke. Har ikke kommet så fryktelig langt ennå, så det kommer til å ta litt tid.Noen nærbilder siden det er vanskelig å fange opp små detaljer med mobilkamera:
Motivet er fra denne fargeleggingsboka:

 Den hemmelige hagen - Johanna Basford

 I helga skal jeg også spille en god del av dette spillet som jeg har spilt mye av i det siste.

Yo-Kai Watch 2 (Bony Spirits)

Jeg spilte mye av første Yo-Kai Watch spillet for omtrent to år siden, og må innrømme at jeg liker dette spillet noen hakk bedre fordi den har mer innhold og inneholder flere oppgaver. Det er mer som skjer.

God helg.

Ukas låt: The Light - Disturbed3 kommentarer:

 1. Boken om ensomhet virker interessant. Det er godt å være alene, men jeg er nok mer pålogget sosiale medier enn deg og kan ikke klare meg uten mobiltelefonen :D Jeg koser meg med Good Morning, Midnight - den bringer mange tanker frem...

  SvarSlett
  Svar
  1. Forresten; jeg har også Den hemmelige hagen - nydelig fargeleggingsbok!

   Slett
  2. Synes også det er godt å være alene så har ikke problemer med det. Har heller ikke noe i mot å være med andre, men da blir ensomheten merkelig nok forsterket, så av og til skjønner man ikke hvor ensomheten kommer fra, men synes det er en spennende tanke. Jeg liker å filosofere litt om alt og ingenting =)

   Og mobiltelefoner klarer jeg meg fint uten og den jeg har kaller jeg "nødtelefon". Vet ikke hva det er med meg og mobiler, men synes de er fryktelig irriterende. Så er glad jeg ikke er avhengig. Var en tid da det ikke var mobiltelefoner og klarte meg fint da også. =)

   Ja, ikke sant? =) Den er nydelig med mange,små og fine detaljer. Håper du også får litt tid til fargelegging innimellom. Og god helg!

   Good Morning, Midnight har vært litt nedprioritert i denne uka på grunn av andre bøker, men skal ta igjen den i kveld. Liker konseptet så langt. =)

   Slett