7. mai 2018

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


  Bøker jeg leste i forrige uke:

* #Loneliness (The Virus of the Modern Age) - Tony Jeton Selimi
* Brødrene Bæsj og verdens mektigste hentesveis! - Emma Therese Hansen & Tora Marie Norberg

Antall leste sider i forrige uke:

 477 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Ingen, istedet ble det andre innlegg som: Bøker jeg skal lese i mai og Månedens Bokanbefaling (april). Rundt månedsskiftet blir det gjerne litt planlegging for måneden som kommer, og oppsummering for måneden som har vært. Derfor ble det ingen bokanmeldelser, men det blir det i denne uka.

 Bøker som leses nå:

* Høydeskrekk - Michelle Paver
* Darker Than Night - John Lutz
* Graves' Disease (A Practical Guide) - Elaine A. Moore & Lisa Moore  
* Good Morning, Midnight - Lily Brooks-Dalton  

Planlagte bøker denne uken:

 * Høydeskrekk - Michelle Paver
* Darker Than Night - John Lutz
* Graves' Disease (A Practical Guide) - Elaine A. Moore & Lisa Moore  
* Good Morning, Midnight - Lily Brooks-Dalton  
* I de beste sirkler - Lene Lauritsen Kjølner
  
Forrige lørdag leste jeg ut #Loneliness (The Virus of the Modern Age) av Tony Jeton Selim. Tenkte å begynne på en ny bok etterpå, men jeg ville heller se Gullruten, så jeg brukte resten av kvelden på å se det. Neste dag begynte jeg på en ny bok og det ble: Brødrene Bæsj og verdens mektigste hentesveis! av Emma Therese Hansen og Tora Marie Norber. Den ble jeg ferdig med samme dag siden den var såpass kort og lettlest.

Samme kveld begynte jeg så smått på en ny bok og det var Høydeskrekk av Michelle Paver som jeg skal fortsette å lese i. Jeg skal også fortsette å lese i Darker Than Night av John Lutz. Den har jeg lest i de to siste ukene. Det går ikke tregt fordi den er kjedelig for det er den ikke, men det er en stor bok på over fem hundre sider og jeg leser tregere på engelsk, men det gjør meg ikke noe. Jeg foretrekker store bøker og jeg foretrekker stort sett å lese engelsk, spesielt når det gjelder horrorsjangeren, så det får ta den tiden det tar. Men det nærmer seg for jeg har ikke mye igjen. Kommer til å bruke en natt eller to til på den.

Ellers skal jeg lese videre i Good Morning, Midnight av Lily Brooks-Dalton som dessverre har vært litt nedprioritert, men tok opp lesingen igjen i helga. Blir litt vanskelig å prioritere av og til når man leser i flere bøker samtidig, men gjør så godt jeg kan.

Hvis jeg blir ferdig med en av disse bøkene skal jeg begynne å lese I de beste sirkler av Lene Lauritsen Kjølner. Jeg har mer enn nok av bøker som kommer til å holde meg opptatt i denne uka også. 😊

2 kommentarer:

  1. Artig med ny Michelle Paver-bok, ser frem til å lese din dom! Likte veldig godt hennes roman fra Svalbard, selv om det er flere år siden og jeg muligens forhøyer den litt med glemselens slør.

    SvarSlett
    Svar
    1. Godt det er flere som har lest noe av Michelle Paver. Selv er jeg forbauset over at jeg ikke har lest noe av henne før. Jeg liker Høydeskrekk så langt. Den er både dyster og har et snev av humor, så gleder meg til fortsettelsen. =)

      Slett