22. januar 2018

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


  Bøker jeg leste i forrige uke:

* Stillhouse Lake - Rachel Caine
* There's Someone Inside Your House - Stephanie Perkins 

Antall leste sider i forrige uke:

803 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Atonement - Ian McEwan

Bøker som leses nå:

* Bruden som forsvant - Mary Higgins Clark & Alafair Burke
* 4 3 2 1 - Paul Auster

  Planlagte bøker denne uken:

* Bruden som forsvant - Mary Higgins Clark & Alafair Burke
* 4 3 2 1 - Paul Auster
* The Safe House - Nicci French

Forrige tirsdag leste jeg ut Stillhouse Lake av Rachel Caine og neste bok ut var daThere's Someone Inside Your House av Stephanie Perkins som jeg leste ut i går kveld. Jeg leser fremdeles 4 3 2 1 av Paul Auster. Har ikke mange sider igjen. Usikker på om jeg blir ferdig med den i denne uka eller i neste uke. Det gjenstår å se.

I går kveld begynte jeg så vidt på boka Bruden som forsvant av Mary Higgins Clark og Alafair Burke. Jeg har lest en god del bøker av Mary Higgins Clark. Hun er ingen favoritt, men hennes bøker er min form for guilty pleasure og kosekrim. Alafair Burke er dessverre ukjent for meg så henne har jeg ikke lest noe av tidligere.

Ellers er det ny uke medTata Steel Chess som jeg skal selvfølgelig følge med på. I dag er det fridag, så det er ikke sjakk før i morgen og turneringen varer til 28. januar. Jeg ser også på CBB for tiden. (Celebrity Big Brother). Jeg visste bare om to av "kjendisene" i denne sesongen, men underholdende er det likvel.

2 kommentarer:

 1. Synes du fikk lest en god del forrige uke.

  Har noen av bøkene til Mary Higgins Clark, men ikke fått mulighet til å lese dem enda. Hvilke av bøkene hennes liker du best :)?
  - Siri

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk. Prøver å lese så mye som mulig, men varierer litt fra uke til uke. :)

   Jeg har lest en god del Mary Higgins Clark bøker, usikker på hvor mange, og de jeg har likt best så langt av henne er Et skrik i natten og Lille Lizzie vender tilbake. De har et snev av uhygge som jeg har sansen for, spesielt Et skrik i natten. Jeg velger Mary Higgins Clark ofte som kosekrim for hun skriver så lett og ledig, og det tar ikke lang tid før man blir dratt inn i bøkene hennes. Noen ganger trenger man slike bøker.

   Slett