17. juli 2017

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...


  Bøker jeg leste i forrige uke:

Atlas of Cursed Places (A Travel Guide to Dangerous and Frightful Destinations) - Olivier Le Carrer
The Wrong Train - Jeremy de Quidt
Mitt hemmelige liv - Caitlyn Jenner

Antall leste sider i forrige uke:

  691 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

 The Family Plot - Cherie Priest

Bøker som leses nå:

* Bjørnstad - Fredrik Backman
* Pig Island - Mo Hayder
* The Dark Tower 7 (The Dark Tower) - Stephen King  

Planlagte bøker denne uken:

* Bjørnstad - Fredrik Backman
* Pig Island - Mo Hayder
* The Dark Tower 7 (The Dark Tower) - Stephen King  
* Not Without My Daughter - Betty Mahmoody

Jeg bruker å skrive minst tre - fire innlegg pr. uke, men i forrige uke ble det bare to. Eneste årsaken til det var et jeg ikke var i skrivemodus og ville heller bare lese. Sånn er det av og til. Liker heller ikke å tvinge frem innlegg når man ikke er i skrivemodus. Da lar jeg det heller være. Om jeg er i skrivemodus eller ikke i denne uka får vi se på. Noen uker vil man bare lese istedet for å skrive. En annen forklaring på det er det ikke.

Tirsdag i forrige uke ble jeg ferdig med Atlas of Cursed Places (A Travel Guide to Dangerous and Frightful Destinations) av Olivier Le Carrer. Samme kveld begynte jeg å lese Mitt hemmelige liv av Caitlyn Jenner, som jeg leste ut i går kveld. Natt til søndag leste jeg utThe Wrong Train av Jeremy de Quidt og samme natt begynte jeg på Pig Island av Mo Hayder. I går, samme kveld som jeg leste ut Mitt hemmelige liv, begynte jeg så vidt å lese Bjørnstad av Fredrik Backman. I forrige uke leste jeg også videre i The Dark Tower av Stephen King. Selv om det ble lite skriving i forrige uke, ble det i hvert fall lest en god del.

Denne uka skal jeg fortsette å lese Bjørnstad av Fredrik Backman, Pig Island av Mo Hayder,The Dark Tower av Stephen King og eventuelt begynne på Not Without My Daughter av Betty Mahmoody mot slutten av uka.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar