27. januar 2017

Helgelektyre(178)

Every Last One - Anna Quindlen
Dødens øyne - Bari Wood
Necronomicon (The Best Weird Tales) - H.P. Lovecraft
11.22.63 - Stephen King
Pretty Girls - Karin Slaughter

Forrige søndag etter å ha lest ferdig Djevelen i den hvite byen av Erik Larson, begynte jeg på Every Last One av Anna Quindlen. 

Natt til onsdag leste jeg ut How to be Both av Ali Smith og begynte etterpå å lese Dødens øyne av Bari Wood. Dødens øyne er en nyutgivelse fra bokserien Casino Grøsser som ble utgitt på 80/90 - tallet, og er en frittstående serie av forskjellige grøsserforfattere. Det er fint at denne serien blir utgitt på ny igjen (serien er nå omdøpt til Hjemsøkt), og håper at hele serien blir utgitt på ny. Var hekta på denne bokserien da jeg gikk på barneskolen og ungdomsskolen. Jeg har tolv av bøkene som jeg kjøpte da jeg var ung og som jeg fortsatt har i hyllene mine. Så håper hele serien blir utgitt slik at samlingen blir komplett. Det hadde vært en drøm. Leste ikke alle bøkene i serien (for leste mye annet da også, spesielt horror), men håper nå at jeg får muligheten til det, for dette er en av bokseriene som gjorde meg hekta på lesing. Det er morsomt at de bøkene blir gitt ut på ny igjen og krysser fingrene på at hele bokserien blir gitt ut. Det hadde vært stas!

Jeg har også lest litt videre i Necronomicon av H.P. Lovecraft. Får man ikke armmuskler av den boka så vet ikke jeg for min utgave er svær.

Jeg har også begynt å lese Pretty Girls av Karin Slaughter. Det er min første bok av Slaughter. Jeg har lenge hatt lyst til å lese noe av henne, men har ikke gjort det før nå, men bedre sent enn aldri. Jeg leser den sammen med en youtuber og hun har lest mange bøker av Slaughter. Jeg liker det jeg har lest så langt, så ser ikke bort i fra at jeg kommer til å lese flere bøker av henne:)

Og i helga skal jeg også komme meg videre i 11.22.63 av Stephen King. Så jeg går ikke tom for lesestoff denne helga heller.

Jeg kan godt skrive litt om hva bøkene handler om i helgelektyreinnleggene fremover hvis det er noe ønske for det. Jeg foretrekker å spare det til anmeldelsene, men hvis det er ønskelig at jeg tar med bøkenes handling i helgelektyreinnleggene, kan jeg godt få til det. Vet bare ikke hvor stor interessen er for det for de som leser helgelektyreinnleggene:)

Har du lest noen av disse bøkene og hva leser du i helga?
God helg.

Ukas låt: Perfection Or Vanity - Dimmu Borgir (Tro det eller ei, men Dimmu Borgir er og blir mitt favorittband:)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar