27. juni 2016

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering .... Bøker jeg leste i forrige uke:

Søvngjengeren - Diane Guest
Huset - Yves Grevet

Antall leste sider i forrige uke:

  524 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Du - Caroline Kepnes

Bøker som leses nå:

Eplehagen - Marianne Storberg (roman/voksen)
Tunneler - Rod Gordon & Brian Williams (fantasy/ungdom)

Planlagte bøker denne uken:

Eplehagen - Marianne Storberg
Tunneler - Rod Gordon & Brian Williams
The Mermaids Singing - Val McDermid
 Lykkejegeren - Jan - Erik Fjell (bare hvis det blir tid til overs ...)

Fullførte ikke en eneste bok i helga, men torsdagskvelden begynte jeg på Eplehagen av Marianne Storberg og natt til fredag begynte jeg også på Tunneler av Rod Gordon & Brian Williams. Tidligere i forrige uke leste jeg ferdig Huset av Yves Grevet og Søvngjengeren av Diane Guest. Så litt lesing har det blitt selv om jeg ikke ble ferdig med en eneste bok i helga. 

Og beklager så meget at det ble bare en anmeldelse i forrige uke. Det er for lite, og liker ikke å dra inn sykdom inn i bloggen, men er det noen dager det står stille på bloggen så er det på grunn av det. Det er ikke bestandig sykdom lar meg makte og gjøre det jeg har tenkt å utrette, og det må jeg ta hensyn til, enten jeg liker det eller ikke. De dagene jeg ikke legger ut anmeldelser eller noe på bloggen så leser jeg, så prøver å være produktiv uansett. Liker ikke at ting står alt for stille. Det er greit en gang i blant, men foretrekker at ting går sin jevne gang:)  Livet står altfor stille ellers. Det er nesten så viserne på klokka håner meg, så kan ikke befinne meg i samme tidssone som dere for dere snakker om hvor fort tiden går. Det gjør det absolutt ikke her. Vurderer å kjøpe meg dart så jeg har noe å gjøre mellom leseslagene for har ikke mange hobbyer:)

4 kommentarer:

 1. Synes du er flink til å publisere anmeldelser jeg! Jeg fant ut at jeg ikke hadde skrevet en eneste anmeldelse siden april....! Det er altfor dårlig! Så da måtte jeg publisere en i dag.
  - Siri

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for fin tilbakemelding:)

   Skulle gjerne ha levert tre-fire anmeldelser hver uke, men har dessverre ikke kapasitet til det. Det er jo alltids lov å håpe og prøve:)

   Du har jo en go grunn for at du ikke har skrevet så mye i det siste. Du har jo vært student og da er det fullt forståelig at man ikke får så mye tid til blogging, men ser frem til mer blogging fra deg utover sommeren:)

   Slett
 2. Artig at du leste Huset mens jeg leste bok nummer to Øya. Gleder meg til Verden som kommer til høsten! Nå er det sommer og tid for å gjøre andre ting enn å sitte inne å lese, får se om jeg får det til. Har vanskelig for å legge bloggingen fra meg og er avhengig av å skrive noen ord rett etter jeg er ferdig med en bok. Ha en fin fin uke Ina!

  SvarSlett
  Svar
  1. Vet at Øya hadde kommet ut, men hadde hatt Huset stående ulest så lenge at nå var det på tide å lese den og få oppfølgeren eventuelt senere:)

   Jeg er litt motsatt av deg. Jeg strever mer med å sette meg ut i sola. Som kjent liker jeg jo høsten og ikke så fan av sommeren, så kommer vel til å bli sittende og lese en del i sommer tenker jeg og prøve å holde bloggingen jevnlig. Håper det blir litt blogging på deg også fremover, til tross for at du er et sommermenneske;)

   Det samme ønskes deg, Tine. Her har det regnet i flere dager. Min type vær så jeg klager ikke;)

   Slett