8. februar 2016

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ... Bøker jeg leste i forrige uke:

Farvel til Eddy Bellegue - Edouard Louis
Silber (drømmenes første bok) - Kerstin Gier

Antall leste sider i forrige uke:

670  sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Evna (Ravneringene, #3) - Siri Pettersen

Bøker som leses nå:

Red Rain - R.L. Stine (horror/voksen)
In the dark - Richard Laymon (horror/voksen)

Planlagte bøker denne uken: 

Tirsdag ble jeg ferdig med Farvel til Eddy Bellegueule av Edouard Louis, og samme dag begynte jeg på Silber (drømmenes første bok) av Kerstin Gier, som jeg ble ferdig med i går kveld.

Jeg leser fortsatt In the dark av Richard Laymon, som er på over 500 sider, men det går bra for jeg er vant til tykke bøker. Jeg syntes det var på tide å lese horror igjen siden det er en stund siden. Horror og psykologiske thrillere er jo min greie, selv om jeg leser fra andre sjangre også. Jeg krever variasjon. Og i går før noen timer før midnatt rakk jeg å begynne på en ny stuelektyre som er Red Rain av R.L. Stine. (Mest kjent som forfatteren av bokserien (Grøsserne/Goosebumps), som det har blitt både tv - serie og film av).

Red Rain av R.L Stine er denne gang en enkeltstående horrorbok for voksne, istedet for at det er en del av en serie for ungdom. Så det blir uvant å lese en horrorbok for voksne av R.L. Stine.

Jeg skal også starte på en bok til før uka er over og det blir da; Metro 2033 av Dmitri Glukhovsky.

Og i natt så jeg Super Bowl som nettopp er ferdig. Det varte til kl. 05:00. Denver Broncos vant over Carolina Panthers. Jeg foretrekker helst sjakk, men har fulgt med på Super Bowl i mange år. Jeg synes at amerikansk fotball er interessant og selve finalen Super Bowl er ekstra fascinerende fordi de gjør så mye ut av det. Men bortsett fra sjakk og amerikansk fotball så er jeg totalt allergisk mot sport:)

2 kommentarer:

 1. Jeg er ikke allergisk mot sport generelt, selv om det ikke interesserer neg veldig, men jeg er blitt allergisk mot langrenn de siste årene. Det har ingenting med utøverne å gjøre, de tar selvsagt imot den oppmerksomheten de kan få. Jeg synes langrenn er så hauset opp av norske medier, NRK spesielt. Jeg har også sansen for sjakk, selv om jeg så vidt kan spillereglene. Friidrett liker jeg å se på. Og så ser jeg på Wimbledon finalen for herrer. Jeg har aldri spilt tennis. Men jeg ble hekta, var vel 2008, da Nadal slo Federer. De holdt på i timevis, og det var nesten mørkt da de var ferdig pga regn som stoppet kampen mange ganger. Ser du skriver at du er blitt et år eldre, og jeg kan si deg at sånn bursdagsgreier er heller ikke min greie. Hadde de tapetsert mitt kontor på jobben slik noen driver med når en fyller år, da hadde jeg blitt pottesur. Det er noen som overdriver så innihampen at det blir som i barnehagen. Vel, bøker. Fint at du likte Stoner, den må jeg jo lese en gang. Spent hva du synes om Farvel til Eddy Bellegue.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, langrenn er jeg heller ikke interessert i, ikke fotball, håndball eller noen annen form for sport for det klarer jeg ikke. Ja til sjakk og amerikansk fotball, men nei til alt det andre som har med sport å gjøre fordi det tar for mye plass.

   Men kunne ha godt ha tenkt meg å se tenniskampen som du snakket om fordi jeg liker ting som er langdrygt, merkelig nok. Jeg finner forhåpentligvis noen klipp fra den kampen på youtube.

   Det stemmer. Jeg ble ett år eldre den 31. januar. Og jeg liker ikke bursdager i det hele tatt. For det første så liker jeg ikke oppmerksomhet og for det andre liker jeg ikke styr. Og skjønner ikke vitsen med å hause opp bursdager. Hadde noen laget lignende styr som du nevnte angående pynting av kontor og slikt bare fordi man har bursdag hadde jeg blitt dritsur jeg også. Trust me:)

   Jeg likte Stoner bedre enn forventet, men ble nok ikke like begeistret som alle andre, men jeg kan godt forstå hvorfor mange liker den. En god bok var det i hvert fall.

   Farvel til Eddy Bellegueule skuffet meg litt. Sterk historie for all del, men var ikke helt fan av skrivemåten. Mer om det i anmeldelsen, men når den kommer er jeg høyst usikker på fordi jeg ligger litt etter med anmeldelser. Jeg hater å ligge etter med ting, men jeg gjør så godt jeg kan:)

   Slett