9. november 2015

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ... Bøker jeg leste i forrige uke:

Edgewise - Graham Masterton
Miss Peregrine's Home for Peculiar Children - Ransom Riggs
Om høsten - Karl Ove Knausgård

Antall leste sider i forrige uke:

854 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Djevelens giftering - Vidar Sundstøl

Bøker som leses nå:

Barneloven - Ian McEwan (roman/voksen)
En liste for livet - Lori Nelson Spielman (roman/voksen)

Planlagte bøker denne uken: 

Litt sent ute med mandagsinnlegget for det har vært søndag for meg i hele dag. Jeg tenkte at disse mandagsinnleggene ville hjelpe meg med å holde styr på dagene, men det har jeg ikke alltid lyktes med. Er det mulig? Men sånn er det når man ikke har noe struktur her i livet ... Jeg bryr meg egentlig ikke om hvilken dag det er. Det spiller ingen rolle for min del:)

Natt til søndag begynte jeg på En liste for livet av Lori Nelson Spielman, og i går kveld begynte jeg også på Barneloven av Ian McEwan. Så jeg skal lese selvfølgelig lese videre i begge denne uka. Og når jeg blir ferdig med en av dem skal jeg begynne på Kledd Naken av Agnes Lovise Matre. Blir det tid til overs håper jeg at jeg får begynne på en bok til før uka er over. Vi får se. Ikke alt går som planlagt.

8 kommentarer:

 1. God leseuke! (Ja, jeg lever, hehe!)
  Her er det litt forskjellig som står på planen. Mest seriebøker, fordi de er så lettleste i en travel hverdag. Og jeg har en del å ta igjen. Men jeg har også planer om å snuse bortpå en krimbok jeg er nysgjerrig på, Nådegiveren av Jan Boris Stene, som utspiller seg i Trondheim. :) Gleder meg til å "vandre rundt" i kjente gater i boka.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, kjempekjekt å se deg igjen og tusen takk for kommentar:) Godt å se at du har begynt å blogge for bloggen din har stått stille i flere måneder og å lese bokanmeldelsene dine er et savn. Bloggen din var en av de første bloggene jeg begynte å lese:) Savner at du også bruker stjernekast i vurderingene dine:)

   Så ser frem til at du blogger igjen:)

   Jeg også leser en del seriebøker, men det har det blitt litt lite av i det siste. I år ble jeg ferdig med Fossefall av Jorunn Johansen (anbefaler deg den hvis du liker litt mystikk i den sjangeren:), og jeg har bare lest en bok i Nattmannens datter men skal lese flere bøker i den serien. Jeg abonnerer på den. Av og til blir det mye bøker, men har som plan å fortsette med den serien i løpet av november:)

   Godt å høre fra deg og velkommen tilbake:) Og god leseuke til deg også:)

   Slett
  2. Tusen takk for det, hyggelig å høre. Jeg har vært innom bloggen din nå og da mens jeg har hatt pause, men jeg er fryktelig dårlig til å kommentere må jeg innrømme.. Artig at du fortsatt holder koken, det går unna med lesingen ser det ut som. :)

   Ja, jeg fant ut at jeg måtte gjøre en del forandringer om jeg skulle begynne på igjen. Gjøre som jeg hadde lyst til, så det blir en del lek og moro med det. Så jeg har lekt meg litt med nytt design og oppsett og duppeditter på siden de siste dagene blant annet. Jeg er ikke helt fornøyd (blir sjeldent 100% fornøyd uansett, jeg er alt for pirkete!), men det er nå noe nytt i alle fall.Og så savnet jeg stjernene oppdaget jeg... vips, inn med dem igjen! Heldigvis er det lov å ombestemme seg. :)
   Jeg leste 20 (tror jeg) av Fossefall da de kom ut, men så falt jeg av etter det, det var så mange andre serier jeg fulgte også på den tiden, så noen måtte ut. Nattmannens datter har jeg hatt lyst til å lese lenge, så det blir vel etter hvert. Kanskje når den er ferdig utgitt, så kan jeg lese dem i det tempoet jeg vil, uten å måtte vente. Den begynner vel å nærme seg slutten nå har jeg forstått. Jaja, uansett er det nok å velge i framover, deilig luksusproblem. :)

   Slett
  3. Ja, her leses det for jeg har altfor mye fritid og lesing er en av de få hobbyene jeg har og også i år skal jeg prøve å lese 100 bøker. Sikkert barnemat for andre, men noen bøker tar lenger tid enn andre pga tykkelse, men har bestemt meg for å lese 100, kanskje + bøker i år også:)

   Synes boksiden din ser smashing ut og profesjonelt. Og godt at stjernekastene dine er tilbake:) Min side ser så amatørmessig ut. Enkelt og standarmessig, på grensen til kjedelig, men kan ikke nok html og sånt for å starte egen hjemmeside for bøkene og slike ting og det er greit å gjøre ting enkelt:)

   Og du har rett, det blir alltid mye bøker. Jeg får forlag fra bøker og i tillegg kjøper jeg bøker ved siden av. Jeg får aldri nok og hamstrer som et ekorn og av og til virker det håpløst å lese alle, men man går jo ikke tom for lesestoff, så litt luksusproblem må man ha:)

   Slett
 2. Jeg leste omtalen av Det som ikke vokser er døende og fant ut at den trenger jeg ikke lese. Jeg er som deg og har problemer med altfor stillestående bøker. Jeg slo også opp Edgewise og tenkte at det kunne være en bok for meg.
  Problemet er jo at jeg selvfølgelig har ørtenhundre bøker jeg skulle ha lest. Til og med listen av lånte bøker på biblioteket er lang for tiden. De bøkene kan jeg jo selvfølgelig bare ha en begrenset periode så de må nesten leses først. Jeg har lånt en serie som heter Rivers of London av Ben Aaronovitch og kommet til bok tre. Fantastiske bøker. Fantasy blandet med krim og humor. Helt totalt min stil :-D

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er greit at noen bøker er stillegående, men ikke at det står bomstille slik at man må bruke makt til å vende om sidene:) Og takk for din tillit. Du kommer ikke til å angre av å ikke lese den boka,men anbefaler deg gjerne Edgewise. Tror du også har litt sansen for mørk litteratur, og denne er en av de få jeg har lest i år som jeg har virkelig likt:
   Og du er ikke den eneste som sliter med det luksusproblemet. Har mengder av bøker jeg har fått fra forlag, min egen samling og likevel kjøper jeg fremdeles bøker og jeg prøver å få lest alle disse, både de jeg får far forlag og de jeg kjøper selv. Jeg er et ekorn som hamstrer så det kan bli litt vel mye, men å ha for mye lesestoff er jo ikke det verste som kan skje:)
   Jeg har hørt om serien du leser nå, men har ikke lest den selv. Jeg er litt nysgjerrig på den så jeg må få lest den jeg også:)

   Slett
 3. Fin oppdatering, Ina! Jeg har ferie denne uken og neste og merker godt at dagene går i ett :)
  Men som du sier, alt går ikke som planlagt. Selv har jeg et stort antall bøker jeg har lyst til å starte på nå som jeg endelig er ferdig med novellesamlingen til Atwood, men klarer ikke å bestemme meg. Enn så lenge får jeg lese ut Kjerringer! Ha en fin uke videre :-))

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, takk, og godt å se deg her igjen. Har ikke sett deg her på lenge og alltid hyggelig å se gamle bekjente:)

   Ja, det er ikke lett å komme seg gjennom alle bøkene når det blir mange, men jeg skal ikke klage. Man slipper i det minste å gå tom for lesestoff og det er jo noe:)

   Tror jeg er den eneste i verden som ikke har lest noe av Atwood ennå. Det må jeg gjøre noe med. Har ikke hørt at noen har likt forfatterskapet hennes ennå.

   Heldig du som bare har en kort ferie og ikke en evighetsferie fordi det blir fort kjedelig i lengden, dessverre. Men det er bare sånn det er. En riktig god uke ønskes deg også og kos deg med ferie:)

   Slett