11. september 2015

Helgelektyre(109)


Maktspillet (sympatiske teknikker for å bestemme over alt og alle) - Henrik Fexeus 
 En mørkere himmel - Mari Jungstedt & Ruben Eliassen 
 Guder & monstre (Ønskemesterens datter, #3) - Laini Taylor 

På mandag begynte jeg på Maktspillet (sympatiske teknikker for å bestemme over alt og alle) av Henrik Fexeus, som jeg skal fortsette å lese i. Natt til onsdag leste jeg ferdig Kims lek (En diktator, et splittet land og en forsvinningssak i Sørkedalen) av Sun Heidi Sæb. Og den nye nattlektyren ble En mørkere himmel av Mari Jungstedt & Ruben Eliassen. (Det er første bok i Gran Canaria - serien).

Blir det tid til overs skal jeg begynne på Guder & monstre av Laini Taylor, som er nummer tre i Ønskemesterens datter - trilogien.

Blir nok sikkert ikke ferdig med alle disse bøkene i helga, men håper jeg får lest unna en del. Så i helga blir det litt selvhjelps/tullebok, krim og urban fantasy.

Har egentlig ikke sansen for "selvhjelpsbøker", det spørs om det er tema som interesserer og det skade jo ikke å lese slike "selvhjelpsbøker" med litt humor i som er ment å være ironisk. Man må lese litt tullebøker også ...

Har dere lest noen av disse bøkene og hva leser dere i helga?

2 kommentarer:

 1. Utrolig lyst til å lese Guder og Monstre :D Liker den serien såå godt!
  - Siri

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg også. Det er omtrent den eneste urban fantasy serien/trilogien jeg har likt hittil hvor jeg har sansen for både karakterene og settingen. Spent på avslutningen:)

   Slett