22. desember 2014

Har fullført leseutfordringen: lese 100 bøker i løpet av ett år

I kveld leste jeg ferdig bok nummer 100 for i år og så mange bøker på ett år har ikke jeg lest før (selv om jeg leser veldig mye). Jeg vet det  er bare barnemat for noen for jeg vet av folk som leser både 200 og 300 bøker på ett år. I fire år på rad har jeg prøvd å lese 100 bøker på ett år, og på det fjerde året (forsøket) fikk jeg det til. Men så har jeg ikke noe liv heller, da. Er jo sykmeldt og arbeidsledig, og hadde jeg ikke klart å lese 100 bøker i år så vet ikke jeg, for jeg har i alle fall hatt all verdens tid til å lese.

Selv om jeg har fullført leseutfordringen min kommer jeg til å lese resten av året også. Klarer ikke en dag uten å holde meg unna en bok. Og å lese er jo heller ikke det verste man kan gjøre ...

Kommer nok til å ta den samme leseutfordrningen neste år også, men skal alltid ha 100 bøker på ett år som mål. Skal jeg presse meg selv til å lese 200-300 bøker i løpet av et år så kan jeg ikke gjøre stort annet enn å lese. Man tranger litt avbrekk også, også fra ting man liker, så 100 bøker på ett år er både realistisk og naturlig for meg. Har riktignok ikke lest så mange bøker på ett år før nå, men det blir heller ikke siste gang.

Resten av bøkene jeg leser i år før jeg starter på ny leseutfordring neste år ser jeg bare på som bonus.

Hvordan går det med leseutfordringen(e) dine/deres for dere som er med på det? Ligger dere godt an eller er dere ferdige?

4 kommentarer:

 1. Anonym10:22

  Wow! Det er imponerende å klare å lese 100 bøker på et år! Uansett om du går hjemme om dagene synes jeg det er godt gjort :) Jeg hadde et mål om å klare 52 - en bok i uken, men må innse at slaget er tapt. Pensum har rett og slett tatt opp for mye tid...

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei og takk for det. Selv om du ikke klarte å lese 52 bøker i år kommer du til å klare det senere for husk at jeg prøvde i fire år før jeg oppnådde mitt mål som var 100. Så ikke gi opp:) Og. Skjønner at pensum har tatt tid. Har vært student selv før og ver hvilket helvete det kan være. Men håper at studiene dine har gått bra! God jul!:)

   Slett
 2. Gratulerer med oppnådd lesemål! 100 bøker er ikke å kimse av!
  Jeg vil også ønske deg en riktig god jul og mange ønsker om at 2015 skal bli et bedre år for deg! Narnia ble veldig glad for at Turbo ikke hadde glemt henne og sender mange hilsener og pusekoser tilbake :-)
  Store og varme klemmer fra både meg og Narnia.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Og takk for fine ord:) Er redd neste år kommer til å bli som i år. Ventelister og timer hos spesialister, men jeg får bare holde ut:
   Og selvfølgelig har ikke Turbo glemt Narnia:) Det er ikke mulig:) God jul til dere også. Varme klemmer tilbake fra meg og Turbo:)

   Slett