7. november 2014

Helgelektyre(67)

Natt til torsdag ble jeg endelig ferdig med denne evighetsboka:
Barfotdronningen - Ildefonso Falcones

Endelig ble jeg ferdig med den. Den seigeste boka jeg har lest på lenge og jeg avbryter aldri bøker. Så brukte i underkant av to måneder på å lese ferdig denne. Sjeldent jeg bruker så lang tid på å lese ferdig bøker, men denne boka var en real tålmodigshetstest. Anmeldelse av den kommer forhåpentligvis på lørdag. Vi får se.

Og i helga skal jeg lese videre i denne:

Nøkkelen - Mats Strandberg & Sara B. Elfgren

Tredje og siste bok i Engelsforstrilogien. Denne er litt tykkere enn Barfotdronningen som jeg nevnte i sted, men heldigvis går det fortere å lese denne. Den er ikke så seig og har mer fart. Men tviler på at jeg blir ferdig med den i helga og jeg er heldigvis ikke redd for mursteiner for de har jeg lest mange av.

Og i natt skal jeg begynne på en ny bok, nemlig denne:

Billie Ve - Julia Kahrs

Blir en lettektyre i natt fra målgruppa: barn/ungdom. Jeg leser jo bøker fra alle målgrupper, og det gjør jeg meg ingenting. Er man interessert i bøker, så er man det. Sånn er det med den saken.

Videre i helga skal jeg lese enda mer vandrehistorier fra denne samlingen:

Too Good to Be True: The Colossal Book of Urban Legends - Jan Harold Brunvand

En interessant og sær bok med mange vandrehistorier, men noen sære interesser må man jo ha. Om jeg blir ferdig med denne eller boka Billie Ve i løpet av helga vet jeg ikke. Jeg vet bare at jeg ikke blir ferdig med Nøkkelen siden det er en murstein og trenger litt lenger tid. Så vi får se. Tar det som det kommer.

Og som vanlig sier jeg ikke hva bøkene handler om eller hva jeg syns om dem, sparer heller det til anmeldelsene fordi jeg vil holde helgelektyre-innleggene så enkle som mulig.

God helg.

2 kommentarer:

  1. Har planer om å lese Billie Ve jeg også. Ikke i helgen, men... uhm... snart? La bort boka i den tro at forfatteren var dansk og dermed uaktuell til en eventuell Bokbloggerpris, men hun er jo jammen meg norsk... Verdt et forsøk!

    SvarSlett
    Svar
    1. Har en ventebunke og den leser jeg i kronologisk rekkefølge så sådan ble det Billie Ve sin tur og jeg velger å ikke være med i Bokbloggerprisen i år også. Vil heller lese det jeg selv vil og lar de andre ta seg av Bokbloggerprisen istedet. Jeg er vel litt sær:) Men er spent på hva du syns om boka når du har lest den:) God helg:)

      Slett