24. juli 2014

Mine nye samboere

I et annet innlegg viste jeg dere mine forrige samboere og de er fremdeles mine samboere, selvfølgelig (hagenisser laget av keramikk som jeg kjøpte på Plantasjen og som jeg ville gi litt farge på, og dermed malte dem).

Forrige gang jeg var på Plantasjen (nei, det er ikke min favorittbutikk bare så det er sagt:), kom jeg over disse; Hagealver av gips, tror de er av gips fordi de var lettere å løfte enn de andre figurene i forrige innlegg.

Disse malte jeg ferdig forrige helg. Har malt landskap på lerret i flere år før, men har tatt noen års pause fra det for mistet litt motivasjon og venter fremdeles på motivasjon/inspirasjon, og i mellomtiden prøver jeg å male litt på andre ting. Så det nyeste maleprosjektet var disse figurene jeg kjøpte. Husket som vanlig ikke på å ta bilde før og etter figurene ble malt, men bare forestill dere disse figurene som grå. Det var det de var før jeg malte dem. Har bare dette som en amatørhobby. Greit å male på noe annet enn bare lerret som jeg gjorde før og greit å male på noe mens man venter på inspirasjon. Så i det siste har det blitt hagenisser og hagealver. Haha, høres temmelig sært ut, men er her resultatet (og som nevnt har jeg ikke laget figurene, bare malt dem!). Tok innendørs bilder, men de skal selvfølgelig være ute. Har bare ikke bestemt meg for om de skal stå utenfor døra eller på verandaen. Kommer sikkert til å ta bilde av dem når de har kommet i sin rette setting. Men i mellomtiden blir det innebilder av disse alvene:


Haha, digger uttrykkene på disse to. Ser ut som virkelige livsnytere og storkoser seg. Skulle ønske jeg var en av dem, men jeg er lei av livet og surmuler, stikk motsatt.


Et lite "solfies" Det er visst det nye uttrykket for selfies for tiden. Teite ord og uttrykk, men sånn har det blitt ...

Og beklager at dette ikke er bokrelatert, men kjekt med litt andre ting også, selv om bøker er hovedfokuset her på bloggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar