15. juli 2014

I Bokhylla tar en liten sommerferie igjen

Det er ferietid for de fleste og jeg tenkte å ta noen bloggefrie dager. Tok en liten sommerferie i juni også, og velger å gjøre det samme nå i juli. Det er ingen spesiell årsak bak. Ikke annet enn at jeg vil ha noen bloggefrie dager. Så herved kommer jeg ikke til å oppdatere noen ting på hovedinnleggeme eller høyresidebar de nærmeste dagene. Kommer heller ikke til å ta en veldig lang sommerferie. Er litt usikker på om bloggen blir i aktivitet igjen førstkommende helg eller tidlig neste uke. Vi får se. Tar det som det kommer.

Så selv om jeg ikke kommer til å oppdatere bloggen på noen dager så skal jeg jo selvfølgelig lese for det. Og selv om jeg ikke kommer til å holde bloggen aktiv i disse dagene, kommer jeg også til å oppdatere både på Goodreads og Bokelskere.

Det er som sagt ingen spesiell grunn til at I Bokhylla tar seg en pause noen dager. Syns bare det er greit å ta noen dager sommerferie. Det er litt greit med noen bloggefriedager nå som det er ferietid..

Så håper dere fortsatt er her når jeg begynner å blogge igjen, enten førstkommende helg eller i begynnelsen av neste uke. Og jeg skal selvfølgelig lese masse selv om jeg tar sommerferie.

Vi sees og god sommer!

9 kommentarer:

 1. God ferie, Ina :-) Kommer du på bokbloggtreffet i år?

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Silje og håper du har en fin ferie i Paris:) kommer nok ikke på bokbloggtreffet. Er fremdeles ikke i form og er ikke den mest sosiale typen:) men glederr meg til opdatering fra dere når den tid kommer:)

   Slett
 2. Takk og i like måte :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Denne var til deg Sånt som jeg liker:)

   Slett
 3. God sommerferie :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk og i like måte, Birthe:)

   Slett
 4. Håper du får deg noen fine sommerfridager :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det samme ønsker jeg deg, Tine:)

   Slett