7. juni 2014

Mine samboere

Som i et tidligere innlegg nevnte jeg at jeg hadde rørt en pensel for første gang på nesten to år og da malte jeg ferdig en halvferdig hagegnom. Jeg hadde malt på den, men orket ikke å fullføre den før tidligere denne uka. Jeg ble lei av å se den uferdig, og jeg malte den endelig ferdig for noen dager siden.

Den ene hagegnomen har stått på sin faste plass innenfor vinduet i de snart to årene jeg har bodd her og nå har den andre hagegnomen kommet til sin rette plass i gangen også. Hagegnomer er kjent for å stå i blomsterbed, men jeg har ikke blomsterbed, bare en krukke med stemor i og hengekasser med stemor i på verandaen. Så valgte å ha de inne istedet.

Her er det bilder hvor de begge har kommet på sin plass og hvor de skal stå:

PS: Jeg hater selfies, men dessverre oppdaget jeg ikke før nå at jeg var med på bildet. Jeg får svimmelhetsanfall av å stå i fem - ti minutter og så ikke så godt da jeg tok bildet. Er allergisk mot selfies, men, men, det ble bare sånn. Ikke lett å ta bilde når man er litt svimete og ikke ser klart:)
Og grunnen til at jeg har butikkdør som ytterdør er at det var postkontor der før i tiden før det ble gjort om til leilighet.

Og hagegnomen jeg malte ferdig denne uka er den som står på venstre side og som hever armen mot hodet.

Og nei, det er ikke min bil som reflekteres bare så det er sagt.Jeg har vært sykmeldt og arbeidsledig lenge nå og de som har lest bloggen vet hvor mye jeg kjeder meg og mistrives i situasjonen. Og når man begynner å male hagegnomer, er vel et tydelig tegn på kjedsomhet? Hva blir det neste? ...

Jaja, sånn går dagene. Et eneste stort gjesp og livet er ikke annet en et eneste stort venteværelse. Så jeg og hagegnomene får bare holde ut:)

PS: Hagegnomene kjøpte jeg på Plantasjen og de er laget av keramikk.

3 kommentarer:

 1. Hagegnomene pyntet virkelig opp inngangspartiet! Artig å ha en butikkdør som ytterdør :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, takk. Liker butikkdøra godt selv og det er rart å tenke på at leiligheten min en gang i tiden var et postkontor:) Men morsomt å se at de ikke har forandret på ytterpartiet, det skaper litt originalitet:)

   Slett
  2. Når jeg ser på bildene tenker jeg ikke umiddelbart på postkontor siden døren er blå, men kan absolutt se for meg et slikt inngangsparti! Ja, spesielt å la butikkdøren stå, veldig originalt :)

   Slett