27. mars 2014

Går ikke tom for lesestoff med det første og godt er det:)

Etter å ha vært en tur hos fysioterapeut (og som jeg hater det. Kommer aldri til å like å trene, men gjør det som må gjøres for å bli bra igjen) og etter en tur innom foreldrene mine etterpå trodde jeg det ville bli stussli og kjedelig å komme hjem igjen. (Hater å være 100% sykmeldt. Jeg orker det snart ikke mer), men i postkassen ventet det to bokpakker som jeg ikke visste noe om. Og hva er vel bedre enn det? Og så nysgjerrig som jeg er blir det litt som på julaften.

Bokpakkene jeg fikk var disse: (Den første fikk jeg fra Cappelen Damm).

 Meget forseggjort innpakning:) Innhold: Boka Nådegaven av Kristin Cashore
Brev
Kontaktlinser ...

Dette handler boka om: (Tekst hentet fra Cappelen Damm)

Nådegaven 1: Katsa handler om 16-årige Katsa. Hun lever i en verden med sju kongedømmer, der noen barn fødes med en såkalt nådegave. De har ulik fargede øyne og innehar en spesiell egenskap. Foreldre til en begavet må overlate barnet til landets konge hvis han vil benytte seg av det. Katsas nådegave er dødens. Hun blir den mest effektive torpedo og leiemorder ved kongens hoff.
Alt endres når hun møter den unge prins Po, som også er en begavet. Han har egenskapen at han kan lese tanker. De forelsker seg og begir seg sammen ut for å styrte kong Leck av Monsea. De oppdager uante sannheter om seg selv og hverandre. Har Katsa egentlig dødens gave eller er talentet hennes til for noe annet? Og hvordan skal de kunne styrte en konge hvis gave er å kontrollere andre mennesker?

Den andre bokpakken fikk jeg av Pax Forlag:

 London 2084 - Bing & Bringsværd

 Dette handler boka om: (Tekst hentet fra Pax Forlag)

År 2084: Havnivået har steget og satt byer og land delvis under vann. Ozonlaget er tynt, dyrelivet er nesten utryddet, og ny teknologi og et formidabelt offentlig overvåkningssystem har skapt en radikalt annerledes hverdag.

En vanlig grå aprildag i Oslo får privatetterforsker Robert Altermann en overraskende ny sak i fanget: I London er en ung mann funnet død, en mann som viser seg å være knyttet til Robert Altermann på måter han ikke kunne ha forestilt seg. Han drar straks over for å gjøre sine egne undersøkelser. Dette fører ham inn i en verden av lyssky nettgambling, organhandel og utstrakt eksperimentering med biologisk materiale og menneske-maskin-grensesnitt. Og å drive privat etterforskning i et samfunn der alt og alle er under konstant observasjon, og man ikke kan gjøre noe uten å etterlate seg elektroniske spor, er en utfordring selv for den drevne datasnoken Robert Altermann.


Kjempefine bokpakker dette og tusen takk. Ofte tror jeg ikke at det er noen som leser bloggen, men setter pris på oppmerksomheten. Og jeg leser alle bøkene jeg får. Skulle ønske jeg hadde evnen til å lese en bok pr.dag, Men bøkene får bare vente på tur, og jeg kommer til å lese disse om ikke altfor lenge. Så følg med. Tusen takk igjen for bokpakkene. Veldig stas:)

2 kommentarer:

 1. wow, så heldig du er :D Synes jeg ofte ser innlegg her hvor du har fått noen bokpakker i posten ;)

  Nådegaven har jeg i bokhylla, bare i engelsk versjon. Den har vært i bokhylla siden 2010.... auch, jeg burde virkelig prioritere den. Haha :) Gleder meg til å høre spesielt hva du synes om den!

  - Siri

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er første gang jeg er fått så mange tett på så jeg blir overveldet, og ikke minst glad:) Så gleder meg til å lese disse bøkene. Det skal jeg etter tur. Leser bøkene i den rekkefølgen de kommer i hus. Er litt rettferdig sådan:) Så, alt til sin tid:)

   Slett