9. oktober 2013

Takk for all respons

Jeg vil takke dere for all respons jeg har fått angående debatten Innhold vs følgere og det var flere som deltok i debatten enn jeg hadde trodd. Trodde ikke noen ville engasjere seg i det hele tatt, men der tok jeg heldigvis feil, og jeg har prøvd å svare så godt jeg kan i kommentarfeltene. I tillegg er jeg glad for at dere ikke oppfattet meg som krass eller sur i debtattinnlegget. Hensikten min med den debatten var å få ballen til å rulle. Og den hensikten fikk jeg oppnådd med forskjellige spennende meninger. Herlig! Tusen takk skal dere ha og ha en fin kveld. Jeg må i hvert fall ha kaffe. Kvelden er absolutt ikke det samme uten en liten kaffekopp eller to (eller kanskje tre osv ... :)

4 kommentarer:

 1. Nå har jeg selvfølgelig ikke møtt deg :-) Men den du viser du er gjennom bloggen og ordene dine er likevel en person jeg setter stor pris på. Jeg oppfatter deg som både omtenksom og snill, så det skal mye til at jeg ville tenke du var krass eller slem på noe vis. Og nå skal jeg også gå og finne meg en kaffe :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for fine ord, Astrid Terese. Det varmer. Og håper kaffen smakte:)

   Slett
 2. Du fikk virkelig folk til å tenke! Jeg synes det er bra du tok opp dette, for det har å gjøre med integritet :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er det jeg håpet jeg ville oppnå med dette. Få folk til å si sine meninger/tanker og blande seg litt mer sammen i dette blogguniverset. Det er diverse ting jeg er interessert i som jeg gjerne vil ta opp og da er det så godt å se flere av oss engasjere seg i det samme. Det er gøy:)

   Slett