28. juni 2013

Hvordan fjerner jeg spamkommentarer på enkleste måte? Og fra nå av blir det litt strengere krav til å legge igjen kommentarer.

Jeg mener ikke å være streng i dette innlegget, men jeg har sett over bloggen min litt i det siste, og på de eldre innleggene mine florerer det av spamkommentarer av anonym bruker som legger igjen 1 - 30 slike kommentarer på engelsk. Jeg syns det er veldig plagsomt og setter bloggen min i dårlig lys.

Derfor trenger jeg hjelp fra dere.

Hvordan sletter jeg disse spamkommentarene på enkleste måte uten å slette en og en av gangen. Det er litt tungvint. Fins det en enklere måte å gjøre det på?

Så nå har jeg gjort noen justeringer for å legge igjen kommentarer. Det er for å slippe disse håpløse spamkommentarene som bare gjør meg forbanna.

For det første må jeg godkjenne kommentarene før de blir publisert.

Og jeg vet at dere ikke er en fan av dette opplegget, jeg er det ikke selv, men fra nå av må dere skrive ned ordene som kommer i en liten rubrikk etter at dere har skrevet kommentaren for å bekrefte at dere er et menneske og ikke en robot:) Jeg er ikke en fan av det opplegget jeg heller siden det er tungvint, men jeg gjør dette for å unngå reklamekommentarer som ikke har noe med innleggene mine å gjøre.

Så håper dere forstår.

Hilsen Rufsetufsa

2 kommentarer:

  1. Jeg fikk ikke slutt på spamminga før jeg satt på ordgodkjennelse. Det er fryktelig irriterende for folk som kommenterer. Men det er den eneste måten jeg ble kvitt spamminga på. Jeg vet ikke hvordan du sletter flere spam kommentarer når du ikke har kommentar godkjennelse før.

    SvarSlett
  2. Hei, jeg fikk til å slette alle spamkommentarene på en lettvint og enkel måte som jeg fant ut og slettet alle disse spamkommentarene fredagskvelden så den saken er endelig og heldigvis løst.
    Ja, jeg er ikke fan av denne ordgodkjennelse for å legge igjen kommentar for det er ganske tungvint, men som du sier det er jo den eneste måten å bli kvitt spam på. Spam er bare unødvendig og irriterende. Jeg vil jo at dere skal legge igjen kommentarer, men det må dessverre bli med ordgodkjennelsevarianten. Jeg liker ikke den metoden selv, men vil ikke at bloggen skal drukne i spam heller:)Så håper jeg slipper det problemet fra nå av:)

    SvarSlett