17. mai 2013

Gratulerer med dagen, bokormer og alle dere andre:)Da har barnetoget nettopp gått forbi leiligheten min. Og da de gikk forbi spilte de "En gammel jegermarsj", min storfavoritt på denne dagen. Syns melodien er så herlig.

Selv boikotter jeg hele dagen. Sitter i pysjamasen fremdeles og er ikke i form, men det har jeg ikke vært siden i fjor. Sliter fortsatt med svimmelhet og susing i hodet + dårlig balanse (nei, det er ikke fylla som har skylda), dette er noe jeg har slitt med i en lang periode og skal til en såkalt spesialist på tirsdag. Vedder på at han ikke finner svar på hva som feiler meg. Stoler ikke på såkalte "spesialister". Men må prøve å se om det er noe jeg kan gjøre for å bli bedre. Er lei av å gå med følelsen av å gå i bakrus i flere måneder.

Måtte nesten le litt av meg selv i morges. Det var vel i halv ti - tiden jeg gikk ut for å henge opp flagget, i bare pyjamasen, og håret rett til værs (bor jo midt i en landsby og tenkte at det var ingen som var i nærheten eller bryr seg om hvordan jeg ser ut her). Og jeg rakk akkurat så vidt å gå inn igjen før en bil parkerte på gårdsplassen min med fintfolk i kom. Haha. Følte meg temmelig lur. Mange biler står på gårdsplassen min nå. De parkerer rett utenfor meg og går oppover. Barneskolen er like overfor meg.

Selv er jeg glad for at jeg slipper å feire nasjonaldagen. Tanken på å gå i bunad med den formen jeg er i frister ikke. Blir heller hjemme og lese litt i bøker istedet.

Været er fint i år i det minste. Husker i fjor da var det skikkelig grisevær. Det bare regnet ikke, men det rant ned. Nå er det i det minste litt sol og oppholds. For meg gjør det ikke noe hva slags vær det er likevel. Jeg skal være inne, ligge som en mark på sofaen og lese:) Ja, jeg vet, jeg er temmelig sær.

Uansett, gratulerer med dagen!

2 kommentarer:

 1. Anonym12:08

  Gratulerer med dagen! Så trist å høre at du føler deg så elendig. Jeg håper at spesialisten tross alt kan gi deg noen gode svar!
  Jeg sitter, om ikke i pysjamasen, så hvertfall i t-skjorte og fleecebukse og ser på TV. For det første så regner det og for det andre er mitt barn og barnebarn et stykke unna. Så da blir det kosedag istedenfor :-) Jeg håper du får en fin dag, Ina!

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi får slappe av med fridag istedet for feiring. Blir slett ikke verst det. Ha en fin dag:)

   Slett