25. desember 2012

Slått ut av sykdom

Grunnen til at bloggen har stått meget stille den siste tiden er på grunn av at denne bloggeren har vært helt slått ut av sykdom. Tror ikke jeg har vært så syk siden 90-tallet. Siden mandag forrige uke har jeg hatt kraftig influensa. Jeg var så syk at jeg var nesten ikke i stand til å ta vare på meg selv. Det føltes ut som om kroppen bare visnet bort og var nesten ikke i stand til å stå på egen hånd så jeg er glad foreldrene mine bor bare en liten kjøretur unna og kom og hentet meg. Prøvde å være på jobb to ganger uka før jul, men ble sendt hjem begge gangene. Jeg var så sløv og svimmel. Kunne ikke noe for det. I det siste har jeg i det minste fått til å stå oppreist og gjøre ting selv, og har nok med å komme meg til hektene igjen. Det føles ut som om jeg er fanget i en kropp til en 95 - åring for tiden. Energien er helt borte og blir slapp av den minste ting. Så heldigvis er det juleferie slik at jeg kan bli fortere frisk igjen.

Dermed blir bloggen stående stille til nyeåret. Beklager det på det sterkeste. Orker ikke å skrive mye nå selv om jeg vet at det er omtaler som venter på meg og diverse. Skal heller bruke dagene på å komme til meg selv igjen og lese litt i stedet. Ville bare informere at bloggen er ikke lagt ned selv om det har vært meget stille på denne fronten i det siste.

Håper jeg kommer sterkere tilbake i 2013 og håper det blir et mer produktivt lese/blogge år enn 2012.

Nyt resten av juleferien og håper dere får tid til å kose dere litt med bøker også.

Hilsen Rufsetufsa.

2 kommentarer:

 1. Uff.. a meg.. Du får ha god bedring og passe på deg sjølv.. Får slappe av litt og bli frisk du ;)

  Du får ha godt nyttår.. Håper du blir frisk til den tid :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Moonstars. Det samme håper jeg. Og håper det er lenge til jeg får slik kraftig influensa igjen og unner ingen andre det heller. Forferdelige greier. Håper på en god start neste år, både når det gjelder formen og bloggingen. God nyttår til deg også når den tid kommer:)

   Slett