25. september 2012

The Book Thief og Across the universe på vent til en annnen gang

Grunnen er at det ble litt for mange bøker jeg hadde startet på og de bøkene begynte jeg å lese så smått i for en måneds tid eller to og kom aldri godt i gang. Det ble andre bøker som fristet mer der og da så i stedet for at jeg bruker flere måneder på å lese ut de bøkene velger jeg heller å utsette de bøkene til et bedre tidspunkt og heller konsentrere meg med bøkene jeg holder på å å lese i nå.Så får jeg heller ta frem The Book Thief og Across the universe etter skrekkmåneden, oktober. Så nå slipper jeg å ha dårlig samvittighet også fordi jeg har utsatt bøkene så veldig. Nå får de heller gå over "på vent lista" og heller lese dem når jeg ikke har så mange bøker å lese på en gang. Det må bare bli sånn.

Det er veldig sjeldent jeg må utsette bøker til senere, men nå måtte det bare bli sånn. Av og til har jeg en tendens til å begynne på for mange bøker "samtidig" og til slutt klarer jeg ikke å gape over. Og bøker fortjener lesernes fulle oppmerksomhet.


Helt sikkert bøker dere syns jeg bare må lese. Det skal jeg også, men det blir bare ikke akkurat nå. Man må jo ha noe å glede seg til også!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar