25. september 2012

Ingenting er som å få bøker rett i postkassa!

I går var det en bokpakke i postkassen og det er de dagene jeg liker best! For en liten stund tilbake bestilte jeg meg litt litteratur til neste måned. Den store skrekkmåneden og tenkte jeg måtte ha noen nye skrekkbøker selv om jeg har noen uleste liggende allerede. Kjekt med både litt gammelt og nytt.

Boka (eller bøkene) som kom i går var Scary stories to tell in the dark av Alvin Schwartz. Et boksett jeg bestilte på bokklubben.no Det kostet bare 100 kr (portofritt), og samlingen består av tre bøker. Legger igjen noen bilder av den herlige boksamlingen som jeg gleder meg til å begynne å lese i neste måned. Spørsmålet er om jeg klarer å vente "så lenge". Blir jo så ivrig når jeg får nye bøker, men skal prøve å holde meg til de bøkene jeg leser i nå og bli ferdig med noen av disse først før favorittmåneden oktober starter.


Utsiden av den lille boksen med tre bøker i. Herlig omslag!


Selve bøkene. Syns omslagene er levende og spennende! Gleder meg til å ta fatt på bøkene, men jeg må vente litt til.


Bonuset er at det er med illustrasjoner til fortellingene og det setter jeg stor pris på. Det har med sjarm å gjøre. Det lille ekstra.

Da er det bare å vente på oktober som heldigvis er like rundt hjørnet. I mellomtiden får jeg stappe boksettet en plass i bokhylla der jeg ikke kan se den og late som den ikke eksisterer. Blir jo som et lite barn når jeg får slike bøker i hendene. 

Jeg liker også andre spøkelseshistorier/skrekkhistorier som er klassiske fra blant annet Poe og Lovecraft osv, men av og til kan de historiene bli litt vel lange og da er det kjekt med noen korte og greie historier sånn innimellom med illustrasjoner. Liker litt variasjon.

Med det håper jeg dere har en fin høstkveld!

2 kommentarer:

 1. Jeg kjenner ikke bokpakken, men jeg absolutt digget illustrasjonene/forsidene! Her er det skrekk for alle penga :o)
  Jeg har også lagt bøker "på vent" til oktober. En av favoritt-lesemånedene mine. Ikke mye skrekk på lista mi, mer krim, men god krim! Kos deg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kommer vel ikke bare til å lese skrekk, men også krim. Da med overnaturlige elementer selvsagt;)

   Slett