21. april 2012

Mål for helga

Det har vært lite med omtaler på bloggen i det siste. Har tenkt å skjerpe meg ved å sette opp noen mål i helga og se om jeg greier å holde dem. Har ikke tenkt å sette opp voldsomme mål, men overkommelige, og det er:Sort messe - John Dickson Carr

Begynte på den slutten av påska, og er ennå ikke ferdig med den. Den er veldig spennende, men det er bare det at tida har gått så fort og jeg har hatt en del andre prosjekter den siste tiden som har tatt litt tid. Nå ser det ut som jeg får en roligere tid i møte og får litt mer lesetid til overs. Har omtrent 60 sider igjen av Sort messe og har på følelsen at det må jeg da klare å lese ferdig før helga er over. Kanskje jeg rekker å skrive en omtale i samme slengen også?Fossefall(40) Skogens hvisker - Jorunn Johansen

Ligger litt etter i Fossefall - lesingen. Neste bok kommer allerede ut i neste uke, og jeg må få se å få lest ut denne i løpet av helga. Jeg må jo vite hvordan det går med Amalie og resten av gjengen. Jeg har blitt så knyttet til persongalleriet og er spent på hva som vil skje videre! Om jeg også rekker en omtale kan jeg ikke love, men jeg skal prøve.

Vel, dette er mine planer for helgen. Kanskje jeg blir en flittigere leser av å bli litt mer strukturert. Vi får se om det virker:)

God helg!

9 kommentarer:

 1. 60 sider må vere overkommelig viss du ikkje har andre planer. Ser fram til omtale:-)

  SvarSlett
 2. Ja, ikke sant?:)
  Har dessuten en veldig rolig helg så da må jeg jo få se å få lest en del:)

  SvarSlett
 3. Lykke til med målet :)

  Jeg liker å ha mål og lister men er dessverre ikke alltid like god til å følge opp.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, da er vi i samme båt. Lister er gøy, men å bli skikkelig strukturert selv, der sliter jeg. Men det er alltids håp;)

   Slett
 4. Kos deg med lesingen, Ina! Og god helg :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Silje. Og kos deg med krimmen din:) God helg!

   Slett
  2. Holder på med Kjetil Try, og nå går det virkelig unna - spennende og en smule groteskt - sånt liker jeg ;-)

   Slett
 5. Anonym16:30

  Kos deg med Fossefall - Håper den faller i smak :-)

  Og ha en riktig god lørdagskveld :-)

  Klem fra Jorunn

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Jorunn. Jeg koser meg som vanlig og har kommet halvveis i boka.
   Har jo blitt så glad i den gjengen.
   Og god lørdagskveld til deg også. Ta deg en real pause fra all skrivingen selv om jeg blir glad av å høre at det kommer enda flere bøker i serien:)

   Klem fra Rufsa!:)

   Slett