30. desember 2011

Ny utfordring.

100+ Books In A Year Hosted By Book Chick City!

Skal ta en nærmere oppsummering på lesing og leseutfordringer på nyåret så har ikke tenkt å snakke så mye om det nå. Annet enn at jeg har nesten failet på alle. Men håper å greie noen neste år. Fikk så forferdelig til lesestopp fra oktober til begynnelsen av desember at det var ikke artig en gang. Derfor gikk det så tregt med lesingen. Men håper å bli ferdig med Ghost Story, og Anna dressed in blood  i løpet av morgendagen før jeg avslutter leseåret helt.

 

Jeg fikk ikke til 100 bøker i løpet av et år likevel. Hadde jo stor tro i begynnelsen av 2011, men da tenkte jeg jo selvfølgelig at jeg hadde heeeeele året på meg, men året gikk, litt fortere enn jeg trodde.

Og i år skal jeg ikke bruke flere dager/måneder på en bok. Jeg skal selvfølgelig ikke skumlese, men heller ikke bruke 3 - 4 måneder på en bok. Det er ikke helt nødvending...Mindre tid på nettet, kanskje (twitter, bokelskere og goodreads) for å bli en mer effektiv leser.

 

 

7 kommentarer:

 1. Jeg skal heie på deg! :razz:

  SvarSlett
 2. rufsetufsa17:14

  Takk for støtten! :) Håper vi klarer det neste år hvis du har tenkt å melde deg på :)

  SvarSlett
 3. Jeg har 52 bøker som mål, men jeg skal selvfølgelig lese så mye jeg lyster. Nærmer det seg 100 bøker, så er det bare et stort pluss :twisted:

  SvarSlett
 4. Jeg har 52 bøker som mål, men jeg skal selvfølgelig lese så mye jeg lyster. Nærmer det seg 100 bøker, så er det bare et stort pluss :-D

  SvarSlett
 5. rufsetufsa13:07

  Hehe godt tenkt det :) Jeg skal nok være like urealistisk i år som i fjor og tro at jeg skal klare 100 bøker ;) Men det skader ikke å prøve. Mange leser 100-200 bøker uten noe problemer. Skal prøve å skjerpe meg. Blir nok ikke like mye på nettet som før. Blir jo ikke like konsentrert og effektiv da ;)

  SvarSlett
 6. He he, nei det er mye som tar konsentrasjonen - både nett og TV. Jeg skal i allefall støtte og oppmuntre deg :-)

  God nytt år, Ina!

  (Narnia sender klemmer til Turbo ;-))

  SvarSlett
 7. rufsetufsa15:03

  Tusen takk, Silje :) Jeg trenger all den støtten jeg kan få ;)

  (Og Turbo rødmer og gir Narnia nyttårsklemmer tilbake :)

  SvarSlett