31. desember 2011

Enda en utfordring jeg bare må melde meg på.

Og det kommer helt sikkert ikke som en bombe...og denne er også arrangert av Book Chick City.

Utfordringen er:

Horror & Urban Fantasy Challenge 2012.

Jeg er jo glad i begge sjangrene, så hvorfor ikke?

Det er to nivåer vi kan velge mellom: Vi kan vellge mellom 24 og 48 bøker. Hadde det vært i år, hadde jeg garantert valgt nivå 2, men jeg skal ha litt mer realistise planer til neste år og heller satse på 24. Det må da være overkommelig?

3 kommentarer:

 1. Måtte si pass på den jeg, for vet jeg ikke greier 24 bøker i løpet av året. Synd det ikke var noe lavere nivå, men men... Lette etter en mer generell fantasy-utfordring siden jeg har tenkt å bl.a. lese flere av Tolkiens verker på nytt igjen, men fant ingen. Kanskje like greit egentlig, for har allerede meldt meg på 8 stykker likevel, haha. Så har nok å henge fingrene i neste år også. Får prøve å ikke gape over for mye denne gangen, det gikk ikke helt etter planene i år (sommerjobb, noe sykdom, trening 3 ganger i uka + studier tok knekken på mer lesetid enn forventet). Men men, nytt år og nye muligheter :D Lykke til med utfordringene dine!

  SvarSlett
 2. Ønsker deg lykke til med utfordringen :) Riktig godt nytt år! Håper vi får mange gode leseropplevelser i 2012 ;-)

  SvarSlett
 3. rufsetufsa14:17

  Tone: Det var mange utfordringer jeg også ikke klarte på grunn av andre ting. Leser jo ikke hele dagen selv om jeg skulle ønske at jeg kunne det :) Men håper i det minste at jeg klarer flere av utfordringene og eventuelt melde meg på noen flere med litt mer realistiske nivåer å klare :) 8 utfordringer hørtes mye ut, men jeg vet at du klarer det. For du leser jo MYE! :) Så det blir vel bare barnematen for deg ;)¨Godt nytt år!

  Mari: Godt nyttår til deg også, Mari :) Gleder meg til flere innlegg i bloggen din nå på nyåret! :)

  SvarSlett