30. september 2024

Det er mandag og tid for forrige ukes oppsummering ...

Inneholder eksemplarer fra forlag, mot en ærlig anmeldelse
The Haunting of Alma Fielding av Kate Summerscale,A Child Alone with Strangers av Philip Fracassi, A Time to Kill av John Grishm, Ragnarok av A.S. BYatt og The Apartment av S.L. Grey, er fra egen boksamling
 
 

 
 Bøker som ble lest i forrige uke:

Alle blomstene i Paris - Sarah Jio
Den siste festen - Kristine S. Henningsen

Antall leste sider:

395 sider

Bøker som ble anmeldt i forrige uke:

Grønnøyd monster - Myriam H. Bjerkli
Kusinen - Klas Ekman

Bøker som leses nå:

📖The Haunting of Alma Fielding - Kate Summerscale
📖Jeg finner deg - Harlan Coben
📖A Child Alone with Strangers - Philip Fracassi
📖A Time to Kill - John Grisham
  📖Ragnarok - A.S. Byatt

Planlagte bøker denne uka:

⃞  Hjertepromenaden - Tore André Øyås
   ⃞  The Apartment - S.L. Grey

To bøker ble ferdiglest i forrige uke. Det var på tide. Det er en stund siden sist. Likevel går lesingen fremdeles trått, men leser hver dag, da. 👿

Natt til torsdag leste jeg ut Alle blomstene i Paris av Sarah Jio. Ingen dårlig bok, men ble ikke glad i språket som var altfor fluffy. Det matchet ikke med alvoret i handlingen, og kjærlighetsaspektet føltes noe malplassert. Ingen dårlig bok, men ikke helt min type bok, heller.

Natt til søndag leste jeg ut Den siste festen av Kristine S. Henningsen som er bok nummer to i Irma Dahl serien. Helt grei oppfølger, med noen underholdende øyeblikk. Er ingen fan av Irma eller humoren som er brukt i boka, men likte noen av løsningen hennes. Brydde meg dog ikke om sexscenene som visstnok skulle være morsomt og pinlig, men som jeg var revnende likegyldig til.

Jeg leste ikke videre i The Haunting of Alma Fielding av Kate Summerscale i helga, men leste videre i den tidligere i forrige uke. Grunnen til at det går trått, er at det er mange sidehistorier og bakgrunnshistorier, også av folk som ikke har stor rolle i boka. Selve saken er interessant, men ikke helt fan av alle vendingene.

I helga begynte jeg på en ny bok av Harlan Coben siden det er en stund siden sist, og det er en av forfatterne jeg leser hvert år. For tidlig å si hvordan jeg liker Jeg finner deg av Harlan Coben, siden jeg ikke har kommet langt. Så trenger å få lest litt mer før jeg gir noen mening om den.

Snart ferdig med A Child Alone with Strangers av Philip Fracassi. Har under hundre sider igjen, så blir enten ferdig med den i kveld eller i morgen. Liker de siste sidene bedre enn begynnelsen som var noe treg. Er ikke fan av alt i boka, men noe av aspektene, og kjeder meg ikke.

Har ikke kommet videre i Ragnarok av A.S. Byatt av en eller annen grunn. Det har ikke fristet. Men så er det samlesing hvor vi tar oss god tid, så det er ingen stress.

I helga leste jeg videre i A Time to Kill av John Grisham, som jeg har lest i mange måneder, og grunnen er at jeg leser ikke fast i den. Jeg leser den sånn av og på, når man vil. Liker den godt så langt og Grisham har ikke skuffet ennå.

De neste bøkene på leselista denne gang, er: Hjertepromenaden av Tore André Øyås som er krim, og den andre er: The Apartment av S.L. Grey som er horror. S.L. Grey består av to forfattere. Det er ikke ofte jeg leser bøker skrevet av to personer, men det har hendt seg.

Nå ligner det mer og mer på høst, og det har også vært litt snø, men håper høsten varer så lenge som mulig.🍂🍃☔

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar